224
Ο Γ.Δ. Καρράς στη Βουλή. Η Ενωση Κεντρώων αριθμεί πλέον μόλις επτά βουλευτές | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Καρράς που είχε εκλεγεί με την Ενωση Κεντρώων

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 19:03
Ο Γ.Δ. Καρράς στη Βουλή. Η Ενωση Κεντρώων αριθμεί πλέον μόλις επτά βουλευτές
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Καρράς που είχε εκλεγεί με την Ενωση Κεντρώων

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 19:03

Μετά τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Βασίλης Λεβέντης είδε άλλον έναν βουλευτή που εξελέγη με την Ενωση Κεντρώων τον Σεπτέμβριο του 2015 να του στρέφει την πλάτη. Ο Γιώργος-Δημήτρης Καρράς, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κ. Λεβέντη τον Νοέμβριο του 2016, ανακοίνωσε την Τρίτη την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Με αυτήν την προσθήκη, ο σχηματισμός της Φώφης Γεννηματά αριθμεί πλέον 20 βουλευτές.

Σε δήλωση που έκανε το απόγευμα ο κ. Καρράς, βουλευτής της Β’ Αθηνών, ανακοίνωσε ότι «ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική».

Οπως είπε, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.

«Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας», δήλωσε για να συμπληρώσει: «Από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

Μόλις το βράδυ της Δευτέρας η κυρία Μεγαλοοικονόμου, η οποία είχε εκλεγεί με το κόμμα του κ. Λεβέντη στη Β’ Πειραιώς, προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την οργή του κ. Λεβέντη, ο οποίος σχολίασε ότι αυτήν της την κίνηση θα την πληρώσει στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...