Βόλος: Δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τον σκύλο της Δίωξης

Βόλος: Δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τον σκύλο της Δίωξης

Ο 44χρονος είχε τυλίξει μία συσκευασία με νάιλον σακούλες και πολλές στρώσεις αυτοκόλλητης ταινίας

Βόλος: Δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τον σκύλο της Δίωξης
Δεν «έπιασε» το κόλπο που σκαρφίστηκε ένας 44χρονος σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών, για να μην μπορεί ο σκύλος ανιχνευτής της Αστυνομίας να μυρίσει το χασίς στην κρυψώνα που είχε φτιάξει στην αποθήκη στην αυλή του σπιτιού του στο Βόλο.

Ο δράστης είχε τυλίξει μία συσκευασία με νάιλον σακούλες και πολλές στρώσεις αυτοκόλλητης ταινίας, όμως το εκπαιδευμένο τετράποδο που έφεραν για έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. ξετρύπωσε την συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 746 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί πέρασαν στον 44χρονο χειροπέδες, με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην σύλληψη μιας 27χρονης γυναίκας προχώρησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο Αγρίνιο, όταν της έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω της 2,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της, βρήκαν άλλες τρεις συσκευασίες με 25,5 γραμμάρια και δυο μεταλλικούς τρίφτες με υπολείμματα χασίς και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που της άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 25χρονος άνδρας και μια 40χρονη γυναίκα, όταν βρέθηκαν στην κατοχή τους 72 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης