Κώστας Μακεδόνας στο Όλα: Εγώ είχα τα 2,5 λεπτά μου με τον Κραουνάκη, το ίδιο μπορούν και τα παιδιά

Κώστας Μακεδόνας στο Όλα: Εγώ είχα τα 2,5 λεπτά μου με τον Κραουνάκη, το ίδιο μπορούν και τα παιδιά

Αποκάλυψε ότι δέχθηκε να πάει στο Rising Star επειδή ήταν οι φίλοι του Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή - Όπως είπε «τραγουδιστές υπάρχουν, δεν υπάρχουν τραγούδια»

Κώστας Μακεδόνας στο Όλα: Εγώ είχα τα 2,5 λεπτά μου με τον Κραουνάκη, το ίδιο μπορούν και τα παιδιά
Για το Rising Star, το τραγούδι, τις πρώτες του εμφανίσεις, τους φίλους του Αντώνη Ρέμο και Δέσποινα Βανδή αλλά και την αγάπη του για την αεροπορία μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα ο Κώστας Μακεδόνας.

Αρχικά αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή Κρεμλίνο αποκαλύπτοντας ότι «πολλοί φίλοι νόμιζαν ότι παίζω στη Μόσχα ενώ εγώ έπαιζα στον Πειραιά κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ».

Μιλώντας για την αγάπη του για το τραγούδι και την αεροπορία είπε ότι έχει αφιερωθεί και στις δύο εξηγώντας ότι μπήκε στο Rising Star γιατί δεν είχε δουλειές με την αεροπορική απασχόλησή του αποκαλύπτοντας ότι του είχαν γίνει παρόμοιες προτάσεις στο παρελθόν αλλά δεν είχε χρόνο. 

Κλείσιμο
Για το επεισόδιο με τη λιποθυμία του Γιώργου Λιάγκα είπε ότι πανικοβλήθηκε μετά από αυτό που του συνέβη «γιατι νόμιζε ότι έχασε τον κόσμο και ότι θα πεθάνε

Για την κριτική επιτροπή στο σόου του ΑΝΤ1 είπε ότι δεν υπάρχουν ρόλοι χαριτολογώντας ότι «εγώ κάνω τον άσχημο» λέγοντας ότι στην απόφασή του να λάβει μέρος έπαιξε ρόλο ότι ήταν και οι φίλοι του ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Μιλώντας ειδικά για τον Ρέμο είπε ότι «από μικρός είχε άστρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα στη σκηνή. Είπα "αυτός ο μικρός είναι φοβερός, έχει αστέρι"». «Είναι παιδί και τώρα με το παιδί του έχει γίνει δύο φορές πιο παιδί» πρόσθεσε ενώ για τον εαυτό του είπε ότι και ο ίδιος αισθάνεται παιδί.

Εξηγώντας τη θετική του στάση απέναντι στους διαγωνιζόμενους είπε ότι «αυτό που νοιώθουν τα παιδιά, να βγαίνουν στη σκηνή και να παίζεται η καριέρα τους σε 2,5 λεπτά είναι... Εγώ είχα την τύχη αυτά τα 2,5 λεπτά να με δει ο Σταμάτης Κραουνάκης και όχι σε σόου αλλά σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ήταν τα 2,5 λεπτά της ζωής μου».




Όπως αποκάλυψε όλα έγιναν με τον Κραουνάκη όταν βγήκε κατά τύχη στη σκηνή επειδή έλειπε ένας τραγουδιστής και ήθελαν να καλύψουν το κενό. Εγώ τους είπα ότι "είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά και θα βγω;" και βγαίνω και τραγουδώ το Ήλιε μου σε παρακαλώ ενώ στην πίστα υπήρχαν ακόμα πιάτα το 1988.

Ο Κραουνάκης είπε τότε στον επιχειρηματία: «Τον μικρό εκμεταλλεύσου τον φέτος, του χρόνου θα τον πάρουν στην Αθήνα».

Όπως είπε χάρηκε με τα καλά λόγια που άκουσε από τον συνθέτη που τοτε ήταν σε μια από τις πρώτες κορυφές της καριέρας του αλλά «έλεγα ότι σιγά μη με πάρει».

Σύμφωνα με τον ίδιο και τα παιδιά τώρα έχουν ευκαιρίες λέγοντας ότι τρια κορίτσια από την ομάδα του έκαναν ήδη εμφανίσεις σε μαγαζί. «Αυτό το πράγμα θέλει δουλειά, όσο τραγουδάς ψήνεσαι».

Συμβούλεψε τα παιδιά να μάθουν να λένε «όχι» λέγοντας ότι και ο ίδιος έχει πει πολλά τέτοια «όχι» σε τραγούδια που ήταν ξένα προς τον ίδιο.



Όπως είπε είχε 3-4 προτάσεις πριν το Rising Star ενώ για ό,τι συνέβη με το επεισόδιο με τον Λιάγκα είπε ότι «όταν πρέπει να σώσεις μια κατάσταση κάνεις τα πάντα» χωρίς να αποκλείει ότι θα ανέβαινε και στη σκηνή να κάνει τον παρουσιαστή.

«Εγώ φοβία με την τηλεόραση δεν είχα ποτέ» υπενθυμίζοντας ότι έχει εμφανίστει ως τραγουδιστής στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές από κάθε συνάδελφό του.

«Γι' αυτό πήγαινα σε πρωινές εκπομπές αλλά δεν τραγουδούσα ποτέ play-back».

Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό να βγάζεις στο τραγούδι αυτό που νιώθεις παραθέτοντας το παράδειγμα με τον ίδιο που δεν ένιωθε καλά ψυχολογικά πριν από μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη αλλά οι ερμηνείες του ήταν πολυ καλές.

Όπως ειπε «τραγουδιστές υπάρχουν, τραγούδια δεν υπάρχουν». Αναφέρθηκε επίσης στο άστρο του Γιάννη Ξανθόπουλου και της Σύλβιας από το Rising Star.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης