Παναθηναϊκός Στην τελική ευθεία η συμφωνία για το κλειστό του ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός Στην τελική ευθεία η συμφωνία για το κλειστό του ΟΑΚΑ!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Διευθύντοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο σχετικά με τη χρήση του ΟΑΚΑ από τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός Στην τελική ευθεία η συμφωνία για το κλειστό του ΟΑΚΑ!
Η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, την οποία εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, πραγματοποιήθηκε εν μέσω εξαιρετικού κλίματος.

Στη σημερινή συνάντηση διευκρινίστηκαν κάποιες λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν έτσι ώστε να μπορέσει η ΚΑΕ να ολοκληρώσει την οριστική της πρόταση της για την χρήση του Κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων εντός 15 ημερών και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για το ΟΑΚΑ. Ένας σχεδιασμός ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως προχωράει, εμπράκτως και με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε το ΟΑΚΑ να γίνει το «σπίτι» του Παναθηναϊκού.

Από πλευράς ΚΑΕ είναι δεδομένη η στήριξη για το γήπεδο στο Γουδή ωστόσο από τη στιγμή που στο πλάνο δεν προβλέπεται η κατασκευή κλειστού μπάσκετ, οι «πράσινοι» θέλουν να βρουν λύση στο θέμα στέγασης της ομάδας, θεωρώντας το ΟΑΚΑ ως τη μοναδική λύση όπως έχει προκύψει και από την μελέτη. Είναι, άλλωστε, κάτι που όπως έχει δηλώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μπορεί να προχωρήσει  παράλληλα και ανεξάρτητα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης