Αποκλεισμός με τεσσάρα για Λιόν, άνετα η Παρί

Αποκλεισμός με τεσσάρα για Λιόν, άνετα η Παρί

Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Λιγκ Καπ και μάλιστα με το βαρύ 4-1 γνώρισε από την Μονπελιέ η Λιόν. Στο ρελαντί πρόκριση για Παρί, αποκλεισμός στα πέναλτι για Μαρσέιγ

Αποκλεισμός με τεσσάρα για Λιόν, άνετα η Παρί
Παιχνίδια Λιγκ Καπ στην Γαλλία, καθώς συνεχίστηκε η φάση των «16» με τέσσερα ματς. Η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στο Μονπελιέ, όπου η τοπική ομάδα όχι απλά νίκησε, αλλά διέσυρε με το εμφατικό 4-1 την Λιόν πετώντας την εκτός συνέχειας.

Στο Στρασβούργο η Παρί πήρε εκδίκηση από την Στρασμπούργκ για την ήττα της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-2. Τα γκολ για τους πρωτευουσιάνους πέτυχαν οι Σαλμιέ (αυτογκόλ), Ντι Μαρία, Ντάνι Άλβες και Ντράξλερ.

Την πρόκριση επίσης πήρε και η Αμιάν επικρατώντας με 2-1 της Τουρ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Κόιτα στο 16' και στο τέλος του ημιχρόνου έκαναν με τον Μπουργκό το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μαντσίνι στο τέλος του αγώνα.

Κλείσιμο
Το πιο ενδιαφέρον ματς ήταν αυτό ανάμεσα στη Ρεν και την Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Αντρέ και να προηγούνται με τον Χαζρί και τον Ζερμέν να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Στην διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Ρεν ήταν πιο ψύχραιμοι και με 4-3 πήραν την πρόκριση.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης