Ταξίδι εκτός συνόρων ετοιμάζουν Λυκουρέζος – Καλογρίδη

Ταξίδι εκτός συνόρων ετοιμάζουν Λυκουρέζος – Καλογρίδη

«Θα κάνουν ένα ωραίο μακρινό ταξίδι για να γιορτάσουν το Πάσχα. Τώρα θα είναι στην Ασία ή την Αμερική πάντως θα είναι μακρινός ο προορισμός, μπορεί και εξωτικός», ειπώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ταξίδι εκτός συνόρων ετοιμάζουν Λυκουρέζος – Καλογρίδη
Τα δημοσιεύματα για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσσα Καλογρίδη τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Όλοι μιλούν για ειδύλλιο ανάμεσα στον γνωστό ποινικολόγο και την ηθοποιό. Και αν δεν βλέπαμε φωτογραφίες από απανωτές κοινές τους εξόδους μπορεί και να μην πιστεύαμε ότι κα΄τι τρέχει μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήρθε η νέα αποκάλυψη: ότι οι δυο τους ετοιμάζουν ταξίδι εκτός συνόρων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Θα κάνουν ένα ωραίο μακρινό ταξίδι για να γιορτάσουν το Πάσχα. Τώρα θα είναι στην Ασία ή την Αμερική, δεν ξέρω, πάντως θα είναι μακρινός ο προορισμός, μπορεί και εξωτικός», είπε ο δημοσιογράφος του Πρωινό και πρόσθεσε: «δεν αποκλείεται να κανονιστεί κάτι και με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για χάρη της εκπομπής του». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης