Quantcast

Οι δύο παίκτες που ψάχνει ο Ολυμπιακός ενόψει Ιανουαρίου

Με τη θέση του Μιράντα να κρίνεται επισφαλής, οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν ενόψει Ιανουαρίου τόσο κεντρικό αμυντικό, όσο κι έναν ακραίο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει τις μεταγραφικές προτεραιότητές του ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς θέλει οι όποιοι παίκτες έρθουν, να αποκτηθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σε πρώτο πλάνο για τον Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως βρίσκεται η απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός στόπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού σχετίζεται προφανώς με το γεγονός ότι είναι επισφαλής η θέση του Ρόντερικ Μιράντα, ο οποίος είναι δανεικός από τη Γουλβς. Στο «κάδρο» παραμένει πάντα η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, αλλά υπάρχουν κι άλλες λύσεις στα υπόψιν.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θέλει περισσότερα γκολ από τους ακραίους του και γι’ αυτό επιθυμεί επιπλέον ενίσχυση με έναν εξτρέμ, παρότι για τη συγκεκριμένη θέση αποκτήθηκαν το καλοκαίρι τέσσερις παίκτες (Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Φετφατζίδης, Ναουέλ). Δεδομένο, βέβαια, είναι ότι θα αποχωρήσει ο Φελίπε Πάρντο.