Quantcast

Βόλος: Του κλέψανε το φορτηγό και δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν θέλει την τιμωρία τους

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκαν χθες, ύστερα από την παραπομπή τους στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, οι δύο συλληφθέντες για κλοπή ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου.

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού τύπου βαν, φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των δύο συλληφθέντων, πατέρα και γιου για την κλοπή. Πρόκειται για έναν 35χρονο, που έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα και δηλώνει χρήστης ναρκωτικών και τον 62χρονο πατέρα του, που δήλωσε ότι κάνει προσπάθειες να απεξαρτηθεί ο γιός του.

Ο 35χρονος είχε κλέψει Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στις 3 το απόγευμα από το κέντρο του Βόλου και προχθές το πρωί προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές. Μάλιστα στο εσωτερικό του οχήματος, τύπου βαν, είχε μια προπληρωμένη κάρτα, με την οποία είχε κάνει αγορές αξίας 84 ευρώ.

Ωστόσο, προχθές το πρωί, ο 35χρονος προκάλεσε τροχαίο, ενώ οδηγούσε το κλεμμένο όχημα, όταν χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Εγκατέλειψε στο σημείο το κλεμμένο φορτηγό και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν τον ίδιο και τον πατέρα του και προχώρησαν στη σύλληψή τους.