ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, να πραγματοποιείται η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Δήμου μας,  με τη συμμετοχή μελών της Γ΄ ηλικίας, ως ένα ελάχιστο δείγμα  σεβασμού προς τα μέλη μας.

Οι ηλικιωμένοι σε κάθε κοινωνία αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο από το οποίο αντλείται σημαντική γνώση  και για αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία, προσοχή και εκτίμηση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη διάρκεια των εορτών να βρίσκονται, όχι μόνο με τα παιδιά και τα εγγόνια τους αλλά και σε ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον, να τους κάνουμε να νιώθουν όμορφα και χαρούμενοι.

Κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, να πραγματοποιείται η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Δήμου μας, με τη συμμετοχή μελών της Γ΄ ηλικίας,

Τα τελευταία (3) χρόνια σε μία προσπάθεια σύνδεσης της νέας γενιάς με την Γ΄ ηλικία, προσπαθήσαμε να υπάρχει συμμετοχή σε κάθε εορτή που γίνεται και μαθητών-τριών σχολείων του Δήμου μας.

Παράλληλα κατά την διάρκεια του έτους μέλη του ΚΑΠΗ Βριλησσίων με στόχο την σύνδεση αυτή επισκέπτονται σχολεία και συζητούν με τους μαθητές-μαθήτριες για την εποχή τους και τα βιώματα τους.

Φέτος τα Χριστούγεννα καλεσμένοι μας είναι οι μικροί μας μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου οι οποίοι θα συμμετέχουν στην εορταστική μας εκδήλωση δίνοντας το δικό τους στίγμα για τα Χριστούγεννα και γεμίζοντας μας ελπίδα, ζωντάνια και χαρά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τη δασκάλα τους αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων επίσης.

Παράλληλα μια μικρή ομάδα μελών του ΚΑΠΗ μας θα παρουσιάσει ένα μικρής διάρκειας θεατρικό, με τίτλο “Χριστουγεννιάτικο Όνειρο”, σε επιμέλεια της Προϊσταμένης του ΚΑΠΗ μας, δίνοντας μας και εφέτος το μήνυμα των Χριστουγέννων, ενώ την γιορτή μας θα ανοίξουν οι μουσικοί της φιλαρμονικής του Δήμου μας, με τους ήχους του σαξόφωνου και δυο ακόμα οργάνων γεμίζοντας το χώρο με ευχάριστες νότες εορταστικής μουσικής.

Θα συμμετέχει και η χορωδία των μελών του ΚΑΠΗ με γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Σας καλούμε όλους και όλες να γιορτάσουμε την έλευση και αυτών των Χριστουγέννων και να θυμηθούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε για λίγη ώρα να ξεχάσουμε προβλήματα, άγχη και δυσκολίες και να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο μέσα από τη χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα που θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε με πολύ αγάπη.

Σας περιμένουμε στις 22/12/17 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα Μουσών (Κισσάβου 11).

Θα ακολουθήσει κέρασμα προσφορά του ΟΚΠΑ και των μελών του ΚΑΠΗ και θα προσφερθούν μικρά δωράκια στους μικρούς μας φίλους που θα συμμετάσχουν στην εορτή.

Με εκτίμηση

Β. Αρσένη-Λάμπρου

Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *