“ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Ν. ΡΩΜΑΝΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ”-ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ

Οι "Ομάδες Διασποράς της Ανομίας", ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση, με γκαζάκια κατά της καφετέριας "Zillions", στην Κηφισιά, που ανήκει στην οικογένεια του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού. 

Οι “Ομάδες Διασποράς της Ανομίας”, ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση, με γκαζάκια κατά της καφετέριας “Zillions”, στην Κηφισιά, που ανήκει στην οικογένεια του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού.

Οι”Ομάδες Διασποράς της Ανομίας”, με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβαν επίσης την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη μαρίνα Αλίμου, σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι και στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη του newsit Θεοδόση Πάνου.

Στην ανάρτησή τους γράφουν:

“Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις:

  • Στη μαρίνα του Αλίμου τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πάρκινγκ πολυτελών σκαφών αναψυχής, επιτεθήκαμε συμβολικά στην προνομιακή διασκέδαση της οικονομικής ελίτ. Κατά την επίθεση λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνέψει άνθρωπος. Θελήσαμε με την ενέργεια αυτή να εκφράσουμε την οργή μας απέναντι σε αυτούς που ζουν και διασκεδάζουν μέσα στον μικρόκοσμό τους εκμεταλλευόμενοι τους εξ ορισμού αποκλεισμένους από την πολυτέλεια που απολαμβάνουν. Αδιαφορούν για τη δυσανάλογη επιβάρυνση που προκαλούν στο φυσικό κόσμο όσο αδιαφορούν και για την καταπίεση που προκαλεί το ταξικό σύστημα από το οποίο ευνοούνται. Η χλιδή τους είναι βαμμένη με αίμα και αξίζει να χαθεί στις φλόγες της εξέγερσης.
  • Σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, καθώς οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος.
  • Στην καφετέρια – ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκου Ρωμανού. Τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί.
  • Στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη του newsit Θεοδόση Πάνου. Όσοι αποτελούν την φωνή της καταστολής και διαμορφώνουν την κρατική προπαγάνδα βρίσκονται εκτεθειμένοι και τα σπίτια τους είναι γνωστά”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *