Απόψε εισβάλλει στην Μουρμούρα η Βασιλική Χατζηαδάμου!

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τον ρόλο της «Τούλας» που θα υποδυθεί! 

H Βασιλική Χατζηαδάμου εντάσσεται εκτάκτως στο καστ ηθοποιών της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA Kύπρου και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 19:30, όπου έρχεται για να αναστατώσει τη «Χριστίνα» (Χριστιάνα Αρτεμίου) και τον «Φώτη» (Μιχάλη Σοφοκλέους), αλλά και για να ισιώσει (κυριολεκτικά) τα τσαλακωμένα τους...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ονομάζεται «Τούλα» και εισβάλλει στη σειρά για να δώσει ένα χέρι βοηθείας στην εγκυμονούσα «Χριστίνα», αφού τα ασιδέρωτα ρούχα έχουν πάρει ύψος ουρανοξύστη και βάλε...

Φυσιογνωμικά μοιάζει καταπληκτικά με τη γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Βασιλική Χατζηαδάμου, κάτι που η «Χριστίνα» θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει με έντεχνο και εντελώς άτσαλο τρόπο.

Άγνωστο αν θα της ζητήσει να ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι αυτή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλει ποδιά και θα αρχίσει το κολλάρισμα πουκαμίσων και πάσης φύσεως ενδυμάτων.

 
Ο guest ρόλος της Βασιλικής επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις κωμικού περιεχομένου, αφού η σεναριογράφος Χριστιάνα Αρτεμίου είχε για ακόμη μία φορά τρελά κέφια.
 
Η πρόσκληση προς τη Βασιλική για να κάνει ένα γρήγορο και τρελό πέρασμα από τη σειρά, ήταν εντελώς απρόσμενη, αλλά η ίδια αποδέχθηκε αμέσως και μάλιστα απόλαυσε και τα πολύωρα γυρίσματα.
 

Όπως η ίδια δήλωσε «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου ζητούσαν να υποδυθώ μία κοπέλα που βοηθά στο σιδέρωμα, αλλά μόλις διάβασα το σενάριο ήταν αδύνατο να αρνηθώ. Αν και δυσκολευτήκαμε λίγο να ολοκληρώσουμε τις σκηνές, λόγω του διαρκές γέλιου, ωστόσο τόσο η Χριστιάνα όσο και ο Μιχάλης με βοήθησαν να μπω γρήγορα στο πετσί του ρόλου και να μάθω πολύ καλά τα λόγια μου. Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα, διότι η “Τούλα” ετοιμάζεται να εισβάλει στη σειρά, φέρνοντας μαζί της και πολλές εκπλήξεις... άλλου αέρα».

Η «Χριστίνα», πάντως, δεν ξέρουμε αν θα μείνει ευχαριστημένη από τη δουλειά της «Τούλας» και αν θα σκεφτεί να επεκτείνει τα καθήκοντά της σε μελλοντική νταντά του παιδιού της, γιατί πρέπει ή μάλλον επιβάλλεται να πάρει θέση και ο «Φώτης»...

Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι η προσθήκη επωνύμων -ως guests- θα συνεχιστεί και σε μελλοντικά επεισόδια της «Μουρμούρας», με το επόμενο new entry να προέρχεται από επιστημονικό χώρο.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19:30 στον ALPHA Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι