Αντάρτικο στο #GNTMgr! Έμεινε η Σουζάνα και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου!

 

H νεραιδένια φωτογράφιση, το χτυπημένο αιδοίο, το avantage και ο διωγμός της Ελευθερίας, η νικήτρια, ο ξεσηκωμός των κοριτσιών  και η αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην πρώτη τους φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, τα κορίτσια του #GNTMgr έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια, εκτός από την Ελευθερία Καρναβά, η οποία είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία.

Avantage είχε και η Σουζάνα μιας και κέρδισε ένα ειδικό αγώνα αγώνα δρόμου, άλλα δεν το εκμεταλλεύτηκε με πονηριά και προς όφελος της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Εκτός από την Σουζανα, η Ελευθερία έπρεπε να επιλέξει και τέσσερις κοπέλες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν χωρίς μακιγιάζ. Η επιλογή της ήταν: Μαρτίνα – Μαρίνα και Σουζάνα – Ασημίνα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στις FF.

«Θέλω να μάθω το λόγο», είπε η Σουζάνα. «Δεν κάνουμε τόσο πολλή παρέα κι έτσι το επέλεξα», είπε η Ελευθερία και η Σουζάνα απόρησε: «Δεν κάνουμε παρέα; ΟΚ».

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», σχολίασε η Ασημίνα. «Και έφαγε φαγητό από το φαγητό μου», πρόσθεσε η Μαρτίνα.

«Η Ελευθερία έχει αποδείξει ότι είναι πανέξυπνη, δεν είναι αυτό το χαζό κοριτσάκι που το παίζει. Η δικαιολογία της με εξόργισε διότι μας έχει κάνει πλιάτσικο σε όλα τα πράγματα, μας παίρνει τις πετσέτες μας, χρησιμοποιεί τα πάντα όλα. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να ανταλλάξουμε βρακιά;», είπε η Μαρτίνα.

Η Μαρτίνα, μάλιστα, χαρακτήρισε όλες τις υπόλοιπες παίκτριες “φίδια”! 

 

Μια απίστευτη δήλωση που έκανε η Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο επεισόδιο του GNTM προκάλεσε χαμό. Η διαγωνιζόμενη δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία, της έφταιγε η χημεία που δεν είχε με την Μαρίνα, αλλά και το χτύπημα στο… αιδοίοο της!

«Είχα σκεφτεί να κάνω κάποια πράγματα, δεν πρόλαβα. Κόμπλαρα πάρα πολύ, ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω και δεν τα κατάφερα. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω λήψη.

Γιατί εκεί που πήγα να κάνω αυτό με τα πόδια μου, η Μαρίνα δεν είχε πόζα και το να τα κάνω μόνη μου δεν είχε νόημα. Με τη Μαρίνα δεν είχαμε καθόλου χημεία και πιστεύω ότι είναι και η αιτία για να βρεθώ στο σημείο αποχώρησης.

Επίσης χτύπησα το κόκκαλο του αιδοίου μου. Χτύπησα το αιδοίο μου γιατί προσπαθούσα να κρατηθώ από το ξύλο με τα μπούτια μου. Ο κύριος Σκουλός ζήταγε να μείνω εκεί, εγώ περίμενα τη Μαρίνα να στηθεί και κάποια στιγμή χτύπησα στη γωνία και πόνεσα πάρα πολύ.

Περίμενα περισσότερα από μένα, δεν μου βγήκε. Με έχουν πάει και λίγο σερί στα αβαντάζ τους τα κορίτσια…», είπε η Μαρτίνα με δάκρυα στα μάτια.

 

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν στο GNTM, καθώς οι FF είπαν στην Ελευθερία Καρναβά να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το δωμάτιο. Ειδικά, η Μαρτίνα Χάφιτσουκ, η οποία απαίτησε να φύγει και να πάει αλλού.

«Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε», είπε η Μαρτίνα με ύφος.

«Ούτε εγώ σε θέλω εδώ», είπε η Σουζάνα και συμφώνησαν και οι υπόλοιπες τρεις.

Η Ελευθερία, με τη βοήθεια των άλλων κοριτσιών, μάζεψε τα πράγματά της και μετακόμισε

 
 
Η καλύτερη φωτογραφία κατά γενική ομολογία ήταν αυτή της Κάτιας. Οι κριτές αλλά και η σχεδιάστρια μόδας την αποθέωσαν με αποτέλεσμα να της χαρίσουν και το ρούχο της φωτογράφησης! 
 

 

Γι’ ακόμα μία φορά η Σουζάνα Κουόλ παρέμεινε στο GNTM, παρόλο που δεν έβγαλε καλή φωτογραφία. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στις υπόλοιπες παίκτριες, οι οποίες ζήτησαν εξηγήσεις από τους κριτές.

«Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Δεν είναι ότι είμαι υπέρ ή κατά κάποιων κοριτσιών, απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Σουζάνα είναι 4/4 κόνσεπτ εκτός θέματος. Και παρ’ όλα αυτά μένει στο παιχνίδι, λόγω της εμφάνισης. Μας φαίνεται παράξενο ότι υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν παραπάνω. Μου φαίνεται άδικο για τις κοπέλες (Γκλόρια – Ιωάννα) που βρίσκονται εκεί γιατί ξέρω πόσο προσπάθησαν», είπε η Χαρά Παππά.

«Και στα τέσσερα πλατό έχετε πει πόσο ωραίο σώμα έχει και ότι δεν το χρησιμοποιεί», τόνισε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Υπάρχει μοντέλο, ας είναι η Βίκυ Καγιά που είναι 30 χρόνια στο χώρο ή η Ηλιάνα, να μου πει γιατί διάλεξες αυτήν; Γιατί το κάνετε τώρα εδώ; Τη διάλεξα γιατί αυτή μου άρεσε. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η αισθητική μου, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Για ποιο λόγο πρέπει να δώσω αναφορά γιατί το κάνω;

Εγώ κρίνω την εικόνα της Σουζάνας. Και με το απλό πράγμα που κάνει τελευταία στιγμή το σώζει. Γιατί είναι αυτό που είναι. Κάποια κοπέλα που δεν έχει τα χαρακτηριστικά της Σουζάνας πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω. Νομίζει ότι προσπαθεί; Ή απλά κάνετε το ίδιο πράγμα και νομίζετε ότι το ‘χετε;», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν θέλουμε να σας προσβάλλουμε, αλλά ήταν ένα κοινό μας σκεπτικό και θέλαμε να το εκφράσουμε», είπε η Κέισι Μίζιου. «Η Σουζάνα μπορεί να μην προσπαθεί, αλλά βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από άλλες που προσπαθούν πάρα πολύ, αλλά βγάζουν κακές εικόνες», σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

«Χαρά, πιστεύεις ότι γίνεται κάποια αδικία; Δεκτές οι ερωτήσεις, αλλά εδώ δεν γίνονται αδικίες. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί από εμάς. Και η Κάτια και η Ίλντα που είναι επαγγελματίες έχουν ακούσει τα εξ αμάξης. Ποιος δεν έχει ακούσει; Να σηκώσει το χέρι της αυτή που δεν έχει ακούσει αρνητική κριτική. Ποια; Άρα είναι άδικο που είστε όλες εδώ, ομαδική αποχώρηση την επόμενη φορά. Για συνέλθετε, σας παρακαλώ», είπε η Βίκυ Καγιά

Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση, με τους κριτές να αποφασίζουν πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ιωάννα.

 
 
Αυτή που δεν τα κατάφερε τελικά ήταν η Ιωάννα Κυρίτση, η οποία ήδη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.
 
«Η περιπέτειά μου στο next top model έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη! Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν αλλά και όσους μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα! Το ταξίδι συνεχίζεται.. 😉#gntm2 @gntmgr», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε.
 
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision