H Meghan Markle αποκάλυψε πόσο μηνών είναι και πότε γεννάει!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Meghan Markle καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Harry!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μπορεί να μην διαρρέουν λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της 37χρονης Meghan, ωστόσο η ίδια σε δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε την Δευτέρα στην πόλη Birkenhead, αποκάλυψε την ημερομηνία της μεγάλης ημέρας που όλοι περίμεναν.

Σύμφωνα λοιπόν με το αμερικάνικο People, όταν ρωτήθηκε από το κοινό που βρισκόταν  μαζεμένο τόσο για την εγκυμοσύνη της όσο και για την ημερομηνία που θα γεννήσει, η Markle απάντησε πως είναι έξι μηνών έγκυος χαϊδεύοντας στοργικά την κοιλιά της.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, είπε σε θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ότι είναι έξι μηνών έγκυος, ωστόσο το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού του, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός και ο Βρετανός γαλαζοαίματος παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Ανοιξη του 2019, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με πολίτες, οι οποίοι πήγαν να τη δουν από κοντά, ενώ επισκεπτόταν σήμερα το Μπίρκενχεντ στη βόρεια Αγγλία, η 37χρονη Μέγκαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος έξι μηνών, προσθέτοντας ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αναμένεται κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Εντούτοις, η Μέγκαν και ο Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν γνωρίζουν εάν το παιδάκι τους, έβδομο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, θα είναι αγόρι ή κορίτσι, και θα είναι για εκείνους "έκπληξη", μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η Ελεν Ο` Τουλ, μητέρα επτά παιδιών η ίδια, αποκάλυψε ότι η Μέγκαν της ζήτησε συμβουλές. "Της είπα "πάρε μια ανάσα και δέξου ό,τι σου προσφέρουν" κι εκείνη αγκάλιασε την κοιλίτσα της και γέλασε. Ηταν πραγματικά χαριτωμένο" εξήγησε η Βρετανίδα στο Ρόιτερς.

 
 

Διαβάστε επίσης:

O Chris Pratt θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του!

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη