Άδοξα έληξε η φιλία της Ελένης Μενεγάκη και της Τζένης Μπαλατσινού!

Οι δυο τους δεν υπήρξαν μόνο φίλες, αλλά και κουμπάρες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η επικοινωνία τους δεν ήταν συχνή, ενώ το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν κάλεσε την παρουσιάστρια του Alpha τον γάμο της, φαίνεται πως είναι η αρχή του τέλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, είχε αναφέρει ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει σκοπό να καλέσει την Ελένη Μενεγάκη στο γάμο της. Κάτι που έγινε!

Η σχέση μεταξύ των δύο κουμπάρων έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις, ωστόσο, σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν τις καταστάσεις, παρά το γεγονός πως καταβλήθηκαν προσπάθειες και από τις δύο, το ρήγμα που δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια δεν έκλεισε ποτέ. Ως γνωστόν, η αρχή του τέλους στην πολύχρονη αυτή φιλία έγινε πολλά χρόνια πριν, όταν σε κοινές διακοπές της Τζένης και της Ελένης με τα παιδιά στην Άνδρο η Μενεγάκη γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ήταν τότε που η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο όχι μόνο ερωτεύτηκαν, αλλά παντρεύτηκαν και απέκτησαν την μικρή Μαρίνα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο παρουσιάστριες είχαν πάλι απομακρυνθεί. «Είχαν διακόψει και τα τυπικά αραιά τηλεφωνήματα», αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά και τις δυο. Άλλωστε, η Ελένη μέσω της εκπομπής της έριξε τις σπόντες της λέγοντας πως δεν έχει γνωρίσει τον Βασίλη Κικίλια. Από την άλλη, η ζωή της Τζένης έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια: Δεν κάνει κοσμικές εμφανίσεις, έχει αφιερωθεί απόλυτα στα τρία παιδιά της και οι πιο κοντινοί φίλοι της προέρχονται πια από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν πως ήταν προσωπική απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να μην καλέσει την Ελένη Μενεγάκη στο δεύτερο γάμο της, γνωρίζοντας φυσικά την έκταση που θα πάρει το θέμα. Επίσης, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επέλεξε να κάνει μια λιτή δήλωση για το γάμο της σε άλλη εκπομπή του Αlpha, στο «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και όχι σε αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που πραγματοποιούνταν το μυστήριο στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό φρόντισε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα αγαπημένα της Άχλα της Άνδρου, όπου πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η Ελένη Μενεγάκη, αφού δεν πήρε προσκλητήριο για το γάμο, ακούγεται έντονα πως δεν έστειλε δώρο στην Τζένη, ούτε βέβαια τις ευχές της με γραπτό μήνυμα. Πολλοί θεωρούν πως όσα συνέβησαν αποτελούν πια και το οριστικό τέλος μιας φιλίας που κράτησε πολλά χρόνια και επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά, καθώς πριν από 11 χρόνια, το Σεπτέμβριο του 2008, η Τζένη είχε γίνει νονά της Βαλέριας Λάτσιου.

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»