Η συγκινητική εξομολόγηση του Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο και την γέννηση των γιων του

 

Συγκλονισμένος έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας από την εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα, η οποία αποκάλυψε πως πάσχει από μια σπάνια μορφής καρκίνου στο αίμα, που ονομάζεται πολλαπλό μυέλωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο παρουσιαστής ανακάλεσε στη μνήμη του τον θάνατο του πατέρα του, που επίσης έφυγε από τη ζωή και έκανε έκκληση να μην εύχεται κανείς στον άλλο να πάθει κάτι τέτοιο.

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα»

«Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να σχολιάσεις τώρα. Πρέπει να βρίσκεις πάντα και ένα πάτημα. Το στήριγμά της είναι ο 11χρονος γιος της. Να βγει νικήτρια από τη μάχη, μέσα από την καρδιά μας.

Είχα και εγώ στην οικογένειά μου άτομα με καρκίνο. Και ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Η Άσπα είναι δυνατός άνθρωπος. Οι άνθρωποι που έχουν καρκίνο, παθαίνουν και περιόδους κατάθλιψης.

Είχαμε πάει σε γιατρό και μου είχε πει πως όταν η νόσος είναι σε έξαρση, ο οργανισμός δεν σε αφήνει να πάθεις κατάθλιψη, διότι σε κάνει δυνατό για να πολεμήσεις. Όταν η νόσος είναι σε ύφεση, τότε αρχίζουν οι σκέψεις. Επίσης να μην εύχεται κανείς σε άλλον να πάθει κάποιος δικός του τέτοιο πράγμα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του το μεσημέρι της Πέμπτης, που αφορούσε το γάμο του με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής με αφορμή τις φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέφερε πως δεν έχει φιλήσει ποτέ δημόσια στον δρόμο καμία γυναίκα.

«Δεν έχω φιλήσει γυναίκα στο δρόμο ποτέ. Νομίζω η μόνη φορά που φίλησα γυναίκα εκτός σπιτιού ήταν στον γάμο μου την Φαίη, που ανταλλάξαμε το φιλί. Έχω δει και φιλί σε άλλους γάμους που ήταν οδοντιατρική εξέταση.  Η πρώτη φορά που φίλησα άνθρωπο εκτός σπιτιού, ήταν η Φαίη στο γάμο μου. Ελεύθερος στον έρωτα στο σπίτι σου μέσα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια εξομολόγηση για την γέννηση των δύο γιων του.

«Εγώ ήμουν και στις δύο εγκυμοσύνες μέσα και ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Βεβαίως άντεξα. Αυτό που λένε κάποιοι ότι δεν μπορείς να είσαι μέσα στην αίθουσα γιατί δεν μπορείς μετά να δεις την γυναίκα σου ερωτικά, είναι η μεγαλύτερη βλακεία. Εκείνη την ώρα βλέπεις το μεγαλύτερο θαύμα, που η φύση έχει προικίσει μόνο τις γυναίκες και είστε πολύ τυχερές που μπορείτε να διαιωνίσετε το είδος. Αυτό είναι θαύμα, υποκλίνεσαι και βλέπεις το μεγαλείο της γυναίκας. Ότι πιο συγκινητικό έχω ζήσει στη ζωή μου είναι οι δύο γέννες και όταν κρατάς το παιδί σου αγκαλιά φοβάσαι μην σπάσει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα