Πρώτη πτήση της Emirates στη Λάρνακα μετά την άρση των περιορισμών

Η πρώτη πτήση επιβατών της Emirates από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) προσγειώθηκε την Τετάρτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας (LCA), επανασυνδέοντας άτομα και επιχειρήσεις στην Κύπρο.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία αναφέρει ότι πετά τέσσερις φορές την εβδομάδα μεταξύ Ντουμπάι και Λάρνακας, στο πλαίσιο του προγράμματος επανέναρξης πτήσεων.

Όπως σημειώνει η επανέναρξη πτήσεων προς Λάρνακα στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού τόσο στο Ντουμπάι, όσο και στην Κύπρο, και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

Η επέκταση των υπηρεσιών επιτρέπει στους Κύπριους πελάτες να πετούν σε 24 προορισμούς σε Ασία-Ειρηνικό, συμπεριλαμβανομένης και της Αυστραλίας και σε οκτώ πόλεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με μια βολική σύνδεση στο Ντουμπάι, αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία.

Ωστόσο, με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να παραμένουν σε ισχύ σε πολλές χώρες, υπενθυμίζεται στους πελάτες να ελέγχουν τις απαιτήσεις εισόδου και εξόδου πριν ταξιδέψουν.

Προσθέτει ακόμα ότι η πτήση, η οποία πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:45 (τοπική ώρα) και φτάσει στην Λάρνακα στις 13:55 (τοπική ώρα).

Σημειώνεται, επίσης, ότι η εξερχόμενη πτήση αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 16:55 (τοπική ώρα) και φτάσει στο Ντουμπάι στις 21:50 (τοπική ώρα).

Εξάλλου, η Emirates αναφέρει πως έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν προϊόντων υγιεινής, που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Οι τελικές αγορεύσεις για την υπόθεση Θανάση-Απορρίπτει τα περί δολοφονίας του 26χρονου η Εισαγγελία
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo
Έκκληση ΟΣΑΚ για ενεργοποίηση ιατρικού προφίλ στο λογισμικό ΓεΣΥ
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας