Τηλεοπτική η «μάχη» του Ρεθύμνου!

Τηλεοπτική η «μάχη» του Ρεθύμνου!

Τηλεοπτική η «μάχη» του Ρεθύμνου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 91 ΦΟΡΕΣ

Έπρεπε να βγει ο Άρης Λυκογιάννης σε συνέντευξη Τύπου και να σχολιάσει την απουσία τηλεοπτικής κάλυψης στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ ανάμεσα στον Κολοσσό και το Ρέθυμνο για να πάρουν χαμπάρι εκεί στα κεντρικά της Forthnet ότι έχουν υποπέσει σε λάθος.

Τελικά, το τρίτο παιχνίδι της σειράς θα μεταδοθεί από το Novasports 1 όπως ανακοίνωσε χθες ο ΕΣΑΚΕ: «Η Τρίτη και τελευταία αναμέτρηση της σειράς της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, Ρέθυμνο Cretan Kings – Κολοσσός Ρόδου H Hotels, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (26/4) στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, με ώρα έναρξης τις 17.00’, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από το Novasports 1HD».

Είσοδος με 5 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο!
Στο Ρέθυμνο προετοιμάζονται για τον αυριανό «τελικό» που θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση των πλέι οφ της Basket League. Ο αντίπαλος του Κολοσσού H Hotels «ποντάρει» στην έδρα του και στην προσπάθεια να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» έβαλε τιμή στα εισιτήρια πέντε ευρώ!

«Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 17.00 το Ρέθυμνο Cretan Kings δίνει την τελική του «μάχη» για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs κόντρα στον Κολοσσό H HOTELS. Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν το «Μελίνα Μερκούρη» αποτέλεσε το βασικό «όπλο» της ομάδας μας για την επιτυχημένη πορεία της στη Stoiximan.gr Basket League. Την Τετάρτη θα δώσει τον κρισιμότερο αγώνα της για τη φετινή χρονιά, θέλοντας να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την είσοδο στην επόμενη φάση. Γι’ αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποφάσισε γενική είσοδο 5 ευρώ, καθώς η στήριξη και η ενθάρρυνση των φιλάθλων μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους