Βελτίωση επιδόσεων στον Υγρό Στίβο Ρόδου

Βελτίωση επιδόσεων στον Υγρό Στίβο Ρόδου

Βελτίωση επιδόσεων στον Υγρό Στίβο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 450 ΦΟΡΕΣ

Πολυτίμη Συμιξή, Σιμέλα Κακούλη και Στέλιος Βεϊσάκης τα πήγαν πολύ καλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Οι περισσότερες επιδόσεις βελτιώθηκαν και οι θέσεις που κατέλαβαν οι «μικροί» στα εννέα αγωνίσματα όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 11-12 ετών, από 16 έως 19 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο Περιστερίου, ήταν στη δεύτερη οχτάδα, ικανοποιώντας απόλυτα την ομάδα του Υγρού Στίβου Ρόδου, που έχει μεγάλα όνειρα για το νέο αίμα στο άθλημα.

Στα 11χρονα Κορίτσια, η Πολυτίμη Συμιξή, αρκετά καταπονημένη από την ίωση που την κράτησε εκτός νερού τις τελευταίες τρεις μέρες της κορύφωσης, κατάφερε τουλάχιστον να διατηρήσει τις επιδόσεις της στα επίπεδα του χειμώνα και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες αφού τα αγωνίσματά της: 200, 400 Ελεύθερο και 200 Μικτή Ατομική συγκαταλέγονται στα πιο απαιτητικά του προγράμματος , αλλά παρόλα αυτά διέπρεψε.

Στα 12χρονα Κορίτσια, η Σιμέλα Κακούλη στα 50, 100, 200 μ. Πρόσθιο κολύμπησε πολύ γρήγορα με tempo και τέλειο στυλ και κατέγραψε θεαματικές βελτιώσεις, ενός και δέκα δευτερολέπτων, επιβεβαιώνοντας την ήδη ψηλή της θέση στην κατάταξη, η οποία μπορεί να φέρει και μετάλλιο στο Χειμερινό Πρωτάθλημα το 2018.

Στα 12χρονα Αγόρια, ο Στέλιος Βεϊσάκης κολύμπησε στα 50, 100, 200 Ύπτιο και χωρίς λάθη αυτή τη φορά, αφού έχοντας ανέβει στο βάθρο το Μάρτιο απόκτησε την απαραίτητη εμπειρία, κατέβασε τους χρόνους του 3,6 και 4 δευτερόλεπτα αντιστοίχως. Έτσι, κατοχύρωσε το ranking του, σκορπίζοντας τα χαμόγελα στους προπονητές του, που βλέπουν να κερδίζουν το στοίχημα με τις επιτυχίες.

Τα παιδιά απόλαυσαν τους αγώνες και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες βλέπουν στα μάτια κάθε αντίπαλο, πιστεύοντας στο δικό τους το υψηλότατο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας