Πλήθος συγχαρητηρίων για την εκλογή Διακοφώτη

Πλήθος συγχαρητηρίων για την εκλογή Διακοφώτη

Πλήθος συγχαρητηρίων για την εκλογή Διακοφώτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 756 ΦΟΡΕΣ

Ουκ ολίγα σωματεία εκφράζουν τις ευχές τους για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Τα συγχαρητήριά τους, τα οποία συνοδεύουν με ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία, απευθύνουν μέσω ανακοινώσεων που εξέδωσαν, πολλά σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΔ, με αφορμή την εκλογή του προέδρου της, Παναγιώτη Διακοφώτη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Ο ΑΕΡΑ

«Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ροδίων Αφάντου, συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι 48 ψήφοι που έλαβε, αποτελούν μεγάλη τιμή για το ποδόσφαιρο του τόπου μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο».

Ο Κλεάνθης

Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Είναι τιμή για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη εκπροσώπηση. Του ευχόμαστε καλή δουλειά στο δύσκολο έργο του».

Ο Φοίβος

«Το Δ.Σ. συγχαίρει τον πρόεδρό μας Παναγιώτη Διακοφώτη για την επιτυχία της εκλογής του που μας κάνει όλους τους Δωδεκανήσιους περήφανους. Οι κόποι και το έργο που παρουσίασε στην Ένωσή μας να γίνει προθάλαμος για μεγαλύτερα αποτελέσματα σε πανελλαδικό επίπεδο. Πρόεδρε, καλή επιτυχία με υγεία και δύναμη, να συνεχίσεις την καλή δουλειά και την τεράστια προσφορά σου στο άθλημα που όλοι αγαπάμε».

Ο Αστέρας Παστίδας

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Αστέρα Παστίδας συγχαίρουν και δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Είναι ένα γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο , όσο και για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, που παίρνει στον στίβο των εξελίξεων τη θέση που του αξίζει και παράλληλα αναβαθμίζει τον ρόλο της ΕΠΣΔ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας

Αποτελεί μια μεγάλη ανταμοιβή για τον ίδιο, που μοχθεί πολύ από την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΣΔ για το καλό του δωδεκανησιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα .

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο δύσκολο ομολογουμένως έργο που έχει να επιτελέσει».

Ο Διγενής

«Το ΔΣ του Διγενή εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Είναι τιμή για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Δωδεκανήσου αυτή η εκπροσώπηση.
Καλή αρχή στα νέα και δύσκολα καθήκοντα».

Ο Διαγόρας Βατίου

«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΠΟ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!»

Η Δόξα Ψίνθου

«Συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας».

Ο Ορφέας

« Ο Α.Ο. Ορφέας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου. Αποτελεί τιμή για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η παρουσία του προέδρου της Ένωσης μας στο κέντρο αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για το καλό του ελληνικού και του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Πρόεδρε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρεις, όπως έχεις αποδείξει πολλές φόρες από την ημέρα εκλογής σου στην προεδρία της ΕΠΣΔ».

Η Αθλέτικο Αφάντου

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αθλέτικο Π.Σ.Α. Αγ. Λουκάς Θέλει να συγχαρεί τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ο Δαμάγητος

«Η διοίκηση του Α.Π.Σ Δαμάγητου Θεολόγου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη Παναγιώτη για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ της ΕΠΟ με την παράταξη του κ. Ευάγγελου Γραμμένου, μία εκλογή άνετη και θριαμβευτική, όπως αποδείχτηκε. Μία νέα σελίδα ανοίγει τόσο για το τοπικό μας ποδόσφαιρο, αλλά και για το ποδόσφαιρο της χώρας . Ευχόμαστε η νέα διοίκηση να το επαναφέρει στη θέση που του αξίζει».

Ασπίδα Σαλάκου

«Το Δ.Σ. της Ασπίδας Σαλάκου, συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Είναι πρόκληση και τιμή για το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, να έχει έναν καταξιωμένο άνθρωπο όπως ο πρόεδρος της Ένωσης, στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Του ευχόμαστε επιτυχία στο νέο του ρόλο»

Οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας συγχαίρουν , εύχονται καλή θητεία και δύναμη στον Παναγιώτη Διακοφώτη, πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου , για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ με την παράταξη του κ. Γραμμένου!
Η εκλογή του Παναγιώτη Διακοφώτη στο ΔΣ της ΕΠΟ (έλαβε 48 ψήφους) είναι τιμή για όλα τα Δωδεκάνησα!»

Ο Γιώργος Παπαδημήτρης

Τα θερμά συγχαρητήριά στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, εκφράζει ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, Γιώργος Παπαδημήτρης. Ο δήλωσή του συνοδεύεται από ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου