Στην Ομοσπονδία Θιάσων Αιγαίου η θεατρική ομάδα Theorion

Στην Ομοσπονδία Θιάσων Αιγαίου η θεατρική ομάδα Theorion

Στην Ομοσπονδία Θιάσων Αιγαίου η θεατρική ομάδα Theorion

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Στην Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου ανήκει πλέον η θεατρική ομάδα THEORION του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου ΩΡΙΩΝΑΣ!

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά την αποδοχή της αίτησης συμμετοχής που έγινε από την ομάδα THEORION την Άνοιξη του 2017. Έτσι, στην ετήσια Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που φέτος πραγματοποιείται στο νησί της Πάρου, θα συμμετάσχει και η ομάδα THEORION η οποία και θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση "Η Σπασμένη Στάμνα".

Το έργο αυτό, παρουσιάστηκε στο Παραδείσι και στη Ρόδο τέλος Μαρτίου και αρχές Μαΐου αντίστοιχα, ενώ η ίδια παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 15/10/2017 και ώρα 20.30 στην Πάρο. Η δε συνάντηση με την Ομοσπονδία θα γίνει την 29η Οκτωβρίου.

Το έργο του Ερρίκου Φον Κλάϊστ «Η Σπασμένη Στάμνα» είναι έργο πάντα επίκαιρο, με πολλαπλά μηνύματα και την επιμέλεια του έχει ο Κωνσταντίνος Μανής.

Για τα σκηνικά μερίμνησε ο Κωνσταντίνος Κανάκης, την μουσική η Σταματία Γρηγορά, ενώ τα υπέροχα κοστούμια είναι δουλειά της Αλεξίας Κατσιμπράκη.


Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
ΑΔΑΜ: Τάσος Κυρτάσογλου
ΛΙΧΤ: Σάββας Πελλός
ΛΙΖΑ: Μαίρη Γιαννίκη
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Στεφανία Πότσου
ΥΠΗΡΕΤΗΣ: Βασίλης Πότσου
ΒΑΛΤΕΡ: Γιάννης Παπαμανώλης
ΚΥΡΑ-ΜΑΡΘΑ ΡΟΥΛ: Ευαγγελία Αναγνώστου
ΕΥΑ: Κατερίνα Βολονάκη
ΦΑΪΤ ΤΥΜΠΕΛ: Σάββας Σταμάτης
ΡΟΥΠΡΕΧΤ: Γιώργος Νεσφυγές
ΚΥΡΑ-ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ: Δικαία Σταματίου

Το έργο
Σ΄ ένα χωριό της Ολλανδίας, μια νύχτα του Γενάρη, μια στάμνα σπάει στην κάμαρη μιας κόρης λογοδοσμένης. Η μέρα που θα ξημερώσει θα βρει κατήγορους και κατηγορούμενους στο δικαστήριο να αναζητούν το δράστη και τη δικαίωση της στάμνας.

Ο φαινομενικά ευυπόληπτος δικαστής φαίνεται ανίκανος να διαχειριστεί την υπόθεση. Ένας επιθεωρητής δικαιοσύνης που καταφθάνει τυχαία εκείνη τη μέρα, προσπαθεί να ξεδιαλύνει την κατάσταση με τη βοήθεια του γραμματικού, ο οποίος συνδέοντας κομμάτια του παζλ σκάβει το λάκκο του δικαστή- φίλου και κουμπάρου του.

Κι ενώ αθώα και ένοχα μυστικά ξεπροβάλλουν, μια μάρτυρας κλειδί που κρατά στα χέρια της τη λύση του μυστηρίου έρχεται να δώσει φως στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη