Στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Βασίλη Πλάτση

Στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Βασίλη Πλάτση

Στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Βασίλη Πλάτση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11920 ΦΟΡΕΣ

Γονάτισε και πάλι από θλίψη ολόκληρο το νησί

Μεγάλη θλίψη σήμερα σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου για τον άδικο θάνατο ενός ακόμα νέου παιδιού, μόλις 16 ετών το οποίο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα προχθές το βράδυ.

Οι τραγωδίες που γράφονται τελικά στην άσφαλτο της Ρόδου, δεν έχουν τέλος. Ούτε ο πόνος η θλίψη κι η οδύνη που θα συνοδεύει τις οικογένειες, τους φίλους και τους συγγενείς για πάντα.

Το βράδυ της Κυριακής, ένας ακόμα νεαρός, ο 16χρονος Πλάτσης Βασίλης του Κωνσταντίνου, έχασε άδικα τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε και κατευθύνονταν προς την πόλη της Ρόδου, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος Ολλανδός και το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, όταν ο οδηγός επιχείρησε να κάνει στροφή αριστερά, στο ύψος του ξενοδοχείου Κοσμοπόλιταν!

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Το δίκυκλο μαζί με τον 16χρονο «καρφώθηκε» στην κυριολεξία στην πόρτα του συνοδηγού διαλύοντάς την και τραυματίζοντας σοβαρά στο κεφάλι τον 39χρονο συνοδηγό ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση.


Το σώμα του άτυχου νεαρού, εκσφενδονίστηκε από την σφοδρή σύγκρουση με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Ρόδου, ενώ γιατρός που βρίσκονταν στο σημείο έδωσε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσουν τα ασθενοφόρα. Ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα και στο σημείο έσπευσαν περιπολικό της Τροχαίας καθώς επίσης και πυροσβεστική.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμοδίων γιατρών εκτιμάται ότι ο θάνατος του 16χρονου παιδιού ήταν ακαριαίος.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από το νεκροταφείο Ταξιαρχών στην πόλη της Ροδου.

Γονάτισε από θλίψη και πάλι η Ρόδος
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το νέο κακό που βρήκε και πάλι το νησί μας, ελάχιστες μόλις μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στα Κολύμπια με θύμα ένα άλλο νέο παιδί από τον Αρχάγγελο. Η είδηση του θανάτου ενός ακόμα νέου παιδιού από τροχαίο ατύχημα, διαδόθηκε αστραπιαία σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου.


Τα ακριβή στοιχεία της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αφού αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου καταγράφουν όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία αναφορικά με το τι έγινε στο συγκεκριμένο σημείο και ποιος έχει την ευθύνη.
Το βέβαιο είναι ότι ένα νέο παιδί έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ενώ ένας άλλον άνθρωπος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, κρατήθηκε όλο το βράδυ, ενώ χθες το πρωί προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος. Ο εισαγγελέας διέταξε πάντως πρόσθετη προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια που σημειώθηκε η τραγωδία.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο