Αγωνία για δύο στον Κλεάνθη

Αγωνία για δύο στον Κλεάνθη

Αγωνία για δύο στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πελέκη και Αλεξανδρίδη στο σημερινό ντέρμπι με τον Φοίβο

Με δύο σημαντικά ερωτηματικά, τα οποία αν απαντηθούν αρνητικά, θα του στερήσουν πολύτιμη εμπειρία, προσέρχεται ο Κλεάνθης στο σημερινό εντός έδρας ντέρμπι με τον Φοίβο.

Ο Ανδρέας Σταύρου κάλεσε μεν στα αποδυτήρια τους Κώστα Πελέκη και Στάθη Αλεξανδρίδη, όμως το κατά πόσο θα μπορέσει να τους ρίξει στη «μάχη» θα το μάθει μόνο κατά το ζέσταμα, καθώς ο πρώτος «κουβαλάει», από το εξ αναβολής παιχνίδι με την Κατταβιά, ελαφρύ τράβηγμα, ενώ ο δεύτερος πονάει στους κοιλιακούς.

Κι αν οι Πελέκης και Αλεξανδρίδης συγκεντρώνουν πιθανότητες να αγωνιστούν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Σίμο Γιατσιάτσο, ο οποίος έπεσε στο κρεβάτι λόγω ίωσης και τέθηκε νοκ άουτ.
H προετοιμασία για το σημερινό ντέρμπι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, άγχος στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει και όπως λένε όλοι με μία φωνή, κόντρα στους Κρεμαστενούς θα παίξουν για το γόητρο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία του Κλεάνθη.

Αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει τους Παραδεισιώτες, είναι η επιβάρυνση που έχει δεχθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου από τις βροχές των τελευταίων ημερών. Οι συνθήκες τις οποίες θα συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μόνο εύκολες δεν προβλέπεται να είναι.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή