Οδύνη σε όλο το νησί για την απώλεια του Θ. Μυστιλόγλου

Οδύνη σε όλο το νησί για την απώλεια του Θ. Μυστιλόγλου

Οδύνη σε όλο το νησί για την απώλεια του Θ. Μυστιλόγλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 993 ΦΟΡΕΣ

Αισθήματα λύπης και οδύνης σε όλο το νησί προκάλεσε ο θάνατος του Θανάση Μυστιλόγλου, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού OMEGA TV, που απεβίωσε προχθές σε ηλικία 67 ετών.

Ο εκλιπών βρέθηκε νεκρός από τους οικείους του στο σπίτι του.
Δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του δόθηκε εντολή να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο θάνατος οφείλεται πιθανότητα σε καρδιακό πρόβλημα.

Ο Θάνος Μυστιλόγλου ήταν ένας πράος και αγαπητός άνθρωπος, ένας αγωνιστής της ζωής που άφησε το αποτύπωμά του στα τοπικά δρώμενα μέσα από τις εκπομπές στο τηλεοπτικό του κανάλι.
• Σε συλλυπητήρια δήλωσ;h του για το θάνατο του δημοσιογράφου Θάνου Μυστιλόγλου , ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, αναφέρει τα εξής: «Με θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου Θάνου Μυστιλόγλου. Από τους πρωτοπόρους της τοπικής τηλεόρασης, αφήνει φτωχότερο τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ρόδου. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δήλωση Μάνου Κόνσολα
«Ο Θανάσης Μυστιλόγλου ήταν συνώνυμο της ανθρωπιάς και της καλοσύνης.
Ήξερε μόνο να δίνει, αγαπούσε τον τόπο του και τους ανθρώπους του.
Προσέφερε στην ενημέρωση των πολιτών, ήταν αντικειμενικός, μαχητικός και δίκαιος.
Άνθρωπος με σπάνια ευγένεια και ήθος.
Ο ξαφνικός θάνατός του, αποτελεί μεγάλη απώλεια.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η ΝΟΔΕ
«Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για τον ξαφνικό θάνατο του Θάνου Μυστιλόγλου, πρωτοπόρου στην τοπική τηλεόραση, με μεγάλη προσφορά στην αντικειμενική ενημέρωση και στην ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας.
Θα μας λείψει η ήρεμη φωνή του και το πάθος του για τη Ρόδο και τη Δωδεκάνησο.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το ροδίτικο χώμα που θα τον σκεπάσει

Ο πρόεδρος
Ν.Ο Δωδ/σου ΝΔ
Παύλος Μπακίρης»

Ο Γ. ΠΑΠΠΑΣ
«Μας αιφνιδίασε η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού φίλου και δημοσιογράφου, Θανάση Μυστιλόγλου.
Ο γνωστός σε όλους μας, Θάνος, αγαπητός και προσηνής άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο και το χιούμορ του, ήταν ο πρώτος που έθεσε τον θεμέλιο λίθο για τα τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης στην Ρόδο, υπηρετώντας για πολλές δεκαετίες την δημοσιογραφία με σεβασμό, αξιοπρέπεια και αντικειμενικότητα.

Ο Θάνος, ήταν άνθρωπος των μήντια, δημοσιογράφος, αγάπησε πολύ την δουλειά του, την δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε με σοβαρότητα,αντικειμενικότητα, διαφάνεια για να παρέχει, την σωστή ενημέρωση μέσα από το τοπικό κανάλι, TV ΟMEGA, που διατηρούσε επί χρόνια, στους Ροδίτες αλλά και σε όλους τους δωδεκανήσιους.

Ακόμη και στα πολιτικά του πιστεύω ήταν σταθερός και δεν έκρυψε ποτέ την πολιτική του ταυτότητα.
Θάνο, η δημοσιογραφική οικογένεια θα σε θυμάται πάντα και όλοι εμείς, οι συμπολίτες σου, οι φίλοι σου, οι ακροατές σου, οι άνθρωποι που σε γνώρισαν σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμεν για την δουλειά σου και το έργο σου!
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια στους συνεργάτες και στους οικείους του».

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
«Για την αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου Θανάση Μυστιλόγλου, ο γραμματέας και τα μέλη της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής ν. Δωδεκανήσου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπεια του. Μα πάνω απ’ όλα για την αγάπη του για τη δημοσιογραφία».

ΟΙ ΑΝΕΛ
Η είδηση του πρόωρου χαμού του Θάνου Μυστιλόγλου βύθισε το νησί στην θλίψη για ακόμη μια φορά. Η Ρόδος χάνει έναν από τους πλέον ρομαντικούς ανθρώπους της τηλεόρασης και της ενημέρωσης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.

Περιφερειάρχης
Οργανωτικού
Δωδεκανήσου
Ανεξάρτητων Ελλήνων
Πολίτης Νεκτάριος».

ΟΙ ΑΝΕΛ
«Πληροφορούμενος, επιστρέφοντας στη Ρόδο, τον άξαφνο και αναπάντεχο θάνατο του Αθανάσιου Μυστιλόγλου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με ευγένεια και σεβασμό το δημοσιογραφικό λειτούργημα, μόνο ειλικρινή θλίψη και έκπληξη μπορώ να νιώσω.

Ο Αθανάσιος Μυστιλόγλου, διακρίθηκε για την αντικειμενικότητά του, την έντιμη στάση και τη γαλήνια συμπεριφορά του. Υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα και πλούτυνε την τοπική τηλεόραση με την αδιάλειπτη και πρωτοποριακή λειτουργία του «ΩΜΕΓΑ TV». Στήριξε την τοπική ενημέρωση, ανέδειξε προβλήματα και επιτεύγματα του τόπου, προέβαλλε - χωρίς αποκλεισμούς - θέσεις αιρετών και μη. Υπηρέτησε την πολυφωνία.
Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.

Σε ό,τι με αφορά εκφράζω με ειλικρίνεια και σεβασμό στους οικείους του, τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια για τον αναπάντεχο χαμό του, ευχόμενος να είναι δυνατοί και ενωμένοι, ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν την άξαφνη απώλειά του.
Για μένα ο Θάνος ήταν ένας καλός και έντιμος φίλος.
Η μνήμη του ας είναι αιώνια».

Διαβάστε ακόμη

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ

Ο καιρός έβαλε φρένο στην περιοδεία Κασσελάκη

Ευρωεκλογές: Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπεύθυνη στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τον συντονισμό δράσεων της Ν.Δ.

Ξεκινούν οι συναντήσεις σχολής γονέων της Κινητής Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στον Αρχάγγελο

Το COSMOTE HISTORY προβάλλει τα Πράσινα & Έξυπνα Νησιά του Ν. Αιγαίου