Διαρρήξεις σπιτιών στις Φάνες

Διαρρήξεις σπιτιών στις Φάνες

Διαρρήξεις σπιτιών στις Φάνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 895 ΦΟΡΕΣ

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Φάνες της Ρόδου, εξαιτίας περιστατικών διαρρήξεων που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα σε σπίτια της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν σπίτι ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 5000 ευρώ. Η διάρρηξη έγινε στις 15 Ιουλίου 2018 το χρονικό διάστημα από τις 8 έως τις 11 το βράδυ, οπότε και οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών του σπιτιού, αφού παραβίασαν το παράθυρο, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν τα χρυσαφικά. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια στους αστυνομικούς, η αξία τους φθάνει τις 5000 ευρώ.

Αλλά και δύο ημέρες αργότερα, καταγγέλθηκε και μία ακόμη περίπτωση διάρρηξης σπιτιού στο ίδιο χωριό. Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν και πάλι παράθυρο οικείας μπήκαν μέσα με σκοπό την κλοπή όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς δεν υπήρχε κάτι αξίας εκεί με αποτέλεσμα να φύγουν άπρακτοι. Ωστόσο προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι στην προσπάθειά τους να βρουν οτιδήποτε αξίας. Για τις περιπτώσεις αυτές έχει ενημερωθεί η αστυνομία της περιοχής η οποία διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας στην Κάλυμνο και τη Λέρο

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...