Νέα ασθενοφόρα σε τέσσερα νησιά της Δωδεκανήσου

Νέα ασθενοφόρα  σε τέσσερα νησιά της Δωδεκανήσου

Νέα ασθενοφόρα σε τέσσερα νησιά της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1079 ΦΟΡΕΣ

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα για την κάλυψη σοβαρών ελλείψεων στον τομέα της υγείας, αναμένεται να παραλάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες αντίστοιχα νησιά της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων παρέλαβαν οκτώ καινούργια ασθενοφόρα, τα οποία θα διατεθούν άμεσα σε νησιά του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου. Μεταξύ αυτών από τα Δωδεκάνησα, είναι η Αστυπάλαια, η Κάσος, η Νίσυρος και η Χάλκη, από τις Κυκλάδες η Ανάφη και η Σέριφος και από το Βόρειο Αιγαίο οι Φούρνοι και το Πλωμάρι Λέσβου!

Με βάση όσα υποστήριξε ο κ. Πολάκης, τα ασθενοφόρα αγοράσθηκαν έπειτα από πρόταση της 2ης ΥΠΕ για ένταξη στα Επιχειρησιακά Προγράμματα των αντίστοιχων περιφερειών. «Είναι ο διαγωνισμός που έτρεξε πιο γρήγορα απ’ όλους. Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους εργαζόμενους της υπηρεσίας. Προχωράμε και επιταχύνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...