Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Διαιτησία: Στο «ψυγείο» ο Γιαννουκάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας τέθηκε ο διαιτητής του αγώνα Κλεόβουλος-Κλεάνθης. Καλούς είδαν οι παρατηρητές τους διαιτητές και τους βοηθούς των υπόλοιπων παιχνιδιών της πρεμιέρας

Ικανοποιητικά και… παραλίγο ιδανικά, ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους διαιτητές. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries είχε το ψεγάδι της, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας του παιχνιδιού Κλεόβουλος-Κλεάνθης (2-1), Νίκος Διαμαντέας, χρέωσε δύο σοβαρά λάθη στον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας και το πιθανότερο είναι να μην συμπεριληφθεί στους ορισμούς ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής.

Ως πρώτο σφάλμα αναφέρθηκε ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Κλεάνθη και ως δεύτερο, η μη αποβολή ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας, σε φάση που φέρεται να κλώτσησε αντίπαλο.

Η παρουσία των διαιτητών και των βοηθών τους στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας χαρακτηρίστηκαν ως καλές και τα όποια παράπονα κρίθηκαν αδικαιολόγητα.

Αύριο τα τεστ
Αύριο Πέμπτη στις 7 τα απόγευμα καλούνται να βρίσκονται στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο οι διαιτητές και οι βοηθοί, προκειμένου να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους