Διαγόρας: Είναι καιρός να γυρίσει τον «διακόπτη»

Διαγόρας: Είναι καιρός να γυρίσει τον «διακόπτη»

Διαγόρας: Είναι καιρός να γυρίσει τον «διακόπτη»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Πέντε αγωνιστικές μακριά από τις νίκες είναι ήδη ανεπίτρεπτα πολλές για τον "γηραιό", ο οποίος βλέπει το αυριανό παιχνίδι με τον Πανηλειακό ως μία μεγάλη ευκαιρία για επανεκκίνηση

Νίκη, κι ας είναι με… μισό γκολ, ας έρθει από στραβοκλωτσιά, από αυτογκόλ, από το φύσημα του ανέμου.

Όπως και να έρθει, αρκεί να έρθει, αφ’ ενός γιατί οι πέντε αγωνιστικές που έχει να τη γευτεί ο Διαγόρας είναι ήδη ανεπίτρεπτα πολλές, αφ’ ετέρου δε μία τέτοια χρειάζεται για να γυρίσει ο «διακόπτης», η ομάδα να διώξει την πίεση που τη βαραίνει και να ξεκινήσει, με αισιοδοξία και πίστη, τη βαθμολογική αντεπίθεσή της, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι του Πύργου με τον Πανηλειακό.

Άλλωστε, οι αποστάσεις από τις προνομιούχες θέσεις δεν είναι μεγάλες και μπορούν να καλυφθούν, αρκεί να μη γίνουν άλλα λάθη και η ομάδα να διορθώσει τις μικρές λεπτομέρειες που την πλήγωσαν το προηγούμενο διάστημα.

Η μαχητικότητα, η αγωνιστικότητα και η διάθεση για την ολική επαναφορά είναι στοιχεία που δεν λείπουν από τους «κυανέρυθρους» και ο Πέτρος Ρουτζιέρης πιστεύει πως με λίγη προσοχή και λίγη τύχη, οι παίκτες του έχουν όλες τις δυνατότητες να τα μετουσιώσουν σε βαθμούς.

Η προετοιμασία του «γηραιού» ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και στο αεροπλάνο μπήκαν, σήμερα στις 10:30 το πρωί, οι Φυλακτός, Τσάμης, Καρπαθάκης, Μουκίδης, Χατζησάββας, Ντουαλά, Λουτσέα, Γιώργου, Ευαγγελιδάκης, Γλυνός, Παγώνης, Δήμας, Μπαξεβάνος, Μπουρλάκης, Κρητικός, Προβατίδης, Ντερτιλής και Τσαγγάρης.

Υπενθυμίζεται, πως το αυριανό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Διαγόρα ξεκινάει στις 12:45.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους