Έτοιμος για δράση ο Μαχητής την Κυριακή

Έτοιμος για δράση ο Μαχητής την Κυριακή

Έτοιμος για δράση ο Μαχητής την Κυριακή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 190 ΦΟΡΕΣ

Ο σύλλογος από τη Ρόδο θα συμμετάσχει στο 7o Διεθνές και 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ πολεμικών Τεχνών "Μυγδονία" στη Θεσσαλονίκη

Με μια μεγάλη αποστολή που θ’ απαρτίζεται από 19 αθλητές θα συμμετάσχει ο ΑΣ "Ο Μαχητής" στο 7o Διεθνές και 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ πολεμικών Τεχνών "Μυγδονία" που διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο προπονητής Παναγιώτης Κανελλόπουλος και ο βοηθός προπονητή Βασίλης Πελλός καθώς και αρκετοί γονείς!

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και κατά τη διάρκεια της θα παρουσιαστούν σκιαμαχίες-αυτοάμυνες- στοχομαχίες-μάχες ημιεπαφής-ελαφράς επαφής-πλήρους-χαμηλών λακτισμάτων-μικτή μάχη.

Επίσης θα γίνει πρόκριση του MCP 10 και για πρώτη φορά διαγωνισμός συνοδών ασφαλείας.

Το ΔΣ του Μαχητή εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του συλλόγου: κ. Μανωλά Ιωάννη της Παμπριζοτεχνικής, την MAGNUS MAGISTER - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕ καθώς και τον διευθυντή πωλήσεων της Κ.Α.Ι.Ρ κ. Αλεβίζο Δημήτρη για την ευγενική προσφορά τους μαζί με την Ε.Ο.Π.Τ. (Ελληνική Ομοσπονδία πολεμικών Τεχνών).

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου