Παρών και ο Αγήνορας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο

Παρών και ο Αγήνορας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο

Παρών και ο Αγήνορας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Ο νεοσύστατος σύλλογος της Ρόδου θα έχει εκπροσώπηση στους αγώνες της Βέροιας τον Δεκέμβρη για την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών

Με διαφορετικό τρόπο και μέσα από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα θα καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής στη σημαντικότερη διοργάνωση του τζούντο εντός συνόρων το 2018, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στη Βέροια, 22-23 Δεκεμβρίου.

Κι αυτό γιατί με το συγκεκριμένο τρόπο θα μπορούν οι συμμετέχοντες να είναι ενήμεροι για οποιαδήποτε αλλαγή στους αγώνες τους, για τους αντιπάλους, αποτελώντας επίσης ένα σύγχρονο σύστημα όσον αφορά την οργάνωση και τα αποτελέσματα.

Έτσι, οι σύλλογοι θα μπορούν με τους κωδικούς τους, αφού τους δοθούν από τους διοργανωτές, να καταχωρούν τις συμμετοχές.

Η παραπάνω διαδικασία πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία για πρώτη φορά και αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα σε σχέση με την όποια ακολουθείτο έως και πέρσι.

Μετά τη Φλόγα Ρόδου και τις συμμετοχές της στο πρωτάθλημα της μακεδονικής πόλης, και ο Αγήνορας, ο νεοσύστατος σύλλογος από το νησί μας, θα έχει τη δική του σημαντική εκπροσώπηση στη διοργάνωση.

Μάλιστα θα συμμετάσχει με δύο αθλητές, περιμένοντας πια για το τυπικό τους κωδικούς ως προς την οριστικοποίηση των παρουσιών υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Μιχάλη Κοντού. Καταληκτική ημερομηνία για την ενημέρωση του συστήματος σχετικώς με τις συμμετοχές είναι η 16η του Δεκέμβρη, ημέρα Κυριακή, έως και τις 23.59.

Διαβάστε ακόμη

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»