Κολοσσός: Τεστ ετοιμότητας στην Πάτρα πριν τον «τελικό»

Κολοσσός: Τεστ ετοιμότητας στην Πάτρα πριν τον «τελικό»

Κολοσσός: Τεστ ετοιμότητας στην Πάτρα πριν τον «τελικό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Όσο περισσότερο ανταγωνιστικός γίνεται, θα επιδιώξει να φανεί σήμερα στο «Τόφαλος» κόντρα στον Προμηθέα ο Κολοσσός H Hotels.

Το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο κλειστό του Περιστερίου, πριν την έλευση του 2019, θα επιδιώξει να επαναλάβει στο σημερινό παιχνίδι της Πάτρας ο Κολοσσός H Hotels με αντίπαλο τον ισχυρό Προμηθέα.

Η αποστολή των «θαλασσί» μόνο εύκολη δε θεωρείται καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, τουλάχιστον στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον Προμηθέα να έχει επενδύσει πολλά χρήματα για ένα πλήρες ρόστερ, εν όψει και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, και τους Ροδίτες ν’ αναγκάζονται να ξοδέψουν περισσότερα απ’ όσα υπολόγιζαν το καλοκαίρι αφού οι επιλογές στους ξένους δεν έχουν «βγει», εν αντιθέσει με προηγούμενες σεζόν.

Ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωνε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ότι η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη στη συνέχεια του πρωταθλήματος όμως από τότε είχε στο μυαλό του τις απαιτούμενες αλλαγές στο β’ γύρο, κυρίως στη θέση του οργανωτή και κατά δεύτερο λόγο στους ψηλούς. Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ δεν είχε στη δωδεκάδα τον Γκιμπς τον οποίο δεν υπολογίζει από δω και πέρα, που σημαίνει ότι ούτε σήμερα πρόκειται να παίξει στο «Τόφαλος».

Η ομάδα της Ρόδου ήδη σκέφτεται τον εντός έδρας «τελικό» με τον Χολαργό το επόμενο Σάββατο καθώς και τα διαδοχικά «καυτά» ντέρμπι τα οποία ωστόσο θα διεξαχθούν μεταξύ μεγάλων χρονικών διαστημάτων, δεδομένου ότι ο Φεβρουάριος είναι «άδειος» από πρωτάθλημα, με το Κύπελλο, το All Star Game και το τελευταίο «παράθυρο» της εθνικής ανδρών, και υπάρχει μόνο το εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που εκκρεμεί από την 7η αγωνιστική.

Για το σημερινό παιχνίδι στην Πάτρα, ο 49χρονος προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ευχέρεια στο ροτέισον αφού μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι υπολογίζει ελάχιστα τους πιο νεαρούς σε ηλικία αθλητές, όπως οι Παπαδάκης, Μπιλλής αλλά και ο Αγγελάκος.

Από πλευράς Πατρινών, ο Λεωνίδας Κασελάκης, πρώτος σκόρερ του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Βενετόκλειο, υπογράμμισε ότι «απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα πολύ “επικίνδυνη”. Ιδιαίτερα, δε, μετά την έλευση του κόουτς Φλεβαράκη, ο Κολοσσός παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο και παλεύει όλα τα παιχνίδια και στα 40΄. Το παιχνίδι χρειάζεται έξτρα προσοχή, καθώς ο αντίπαλός μας αναζητεί νίκες κι “εκτός προγράμματος”, όμως εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μπεσίκτας. Σκοπός μας είναι να αφήσουμε πίσω μας ό,τι συνέβη σε αυτό το παιχνίδι και να επανέλθουμε στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις.

Θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση κι “επιθετικότητα”, προκειμένου να μπορέσουμε να επιβάλλουμε πλήρως το ρυθμό μας. Θεωρώ, άλλωστε, ότι ειδικά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας μπορούμε να παίξουμε ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο δυνατά και σε ακόμη πιο υψηλό ρυθμό».

Διαβάστε ακόμη

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!