Παναγιώτης Ζούνης: «Παίζουμε σε δύσκολη έδρα»

Παναγιώτης Ζούνης: «Παίζουμε σε δύσκολη έδρα»

Παναγιώτης Ζούνης: «Παίζουμε σε δύσκολη έδρα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών μιλάει για το σημερινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο. «Εκτός» ο Γαμπιεράκης, αμφίβολος ο Στελλάς

Με καλή ψυχολογία αναμένεται να παραταχθούν στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, οι παίκτες του Απόλλωνα Καλυθιών.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Κλεάνθη Παραδεισίου, τα παιδιά του Παναγιώτη Ζούνη είναι αποφασισμένα να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια «δύσκολη έδρα», όπως την χαρακτήρισε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά μέσα στην Κάρπαθο όπου όπως ξέρω ο Ποσειδώνας πέρυσι είχε χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Η έδρα του είναι μια από τις δυνατές της κατηγορίας. Επιπρόσθετα, καλούμαστε να παίξουμε μια ομάδα που αποδίδει όπως έχω μάθει και καλό ποδόσφαιρο.

Εμείς έχουμε ανεβασμένη την ψυχολογία μας και πάμε για να παλέψουμε. Δεν αλλάζει το ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Παίζουμε με την ίδια ψυχολογία σε όλα τα παιχνίδια, είτε στο γήπεδό μας, είτε μακριά από αυτό».

Δύο αγωνιστικά προβλήματα
Δύο είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναγιώτης Ζούνης για τη σημερινή αναμέτρηση.

Το ένα ακούει στο όνομα του Γαμπιεράκη που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή και το άλλο σε αυτό του Στελλά ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Από εκεί και πέρα, ο κ. Ζούνης έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

- Η αποστολή του Απόλλωνα αναχωρεί σήμερα το πρωί αεροπορικώς για την Κάρπαθο και θα επιστρέψει στη βάση της ακτοπλοϊκώς αμέσως μετά το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης