Στην κορυφή και πάλι ο Απόλλωνας Καλυθιών

Στην κορυφή και πάλι ο Απόλλωνας Καλυθιών

Στην κορυφή και πάλι ο Απόλλωνας Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε την ΑΕ Λέρου και «πάτησε» και πάλι στο ρετιρέ της βαθμολογίας στο οποίο βρίσκεται μαζί με τον Αστέρα Παστίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας επέστρεψε ο Απόλλωνας. Η ομάδα των Καλυθιών επικράτησε χθες στο γήπεδό της με 3 – 1 της Αθλητικής Ένωσης Λέρου και «έπιασε» στην 1η θέση τον Αστέρα Παστίδας με 17 βαθμούς. Mε το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Ζούνη …πάτησαν το γκάζι στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσαν και τα τρία τους τέρματα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο έχαναν με 1 – 0 χάρις σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Κόκκαλης στο 14’.

Στα πρώτα επτά του δευτέρου ημιχρόνου οι απολλωνιστές ισοφάρισαν με αυτογκολ του Φουντή και από εκεί και πέρα απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα και έφθασαν άνετα στη νίκη με δυο γκολ του Μάριου Πλακίδα. Ένα στο 60’ και άλλο ένα στο 63’.

Και τα δυο, ήταν με κοντινά πλασέ. Στο 2 – 1, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πάντως οφσαίντ θεωρώντας ότι σκόραρε από αντικανονική θέση, όμως ο «βοηθός» είχε εντελώς διαφορετική άποψη. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Μαυρουδής, Πλάτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Θαρρενάκης, Διακουράκης (86’ Γιαννίκης), Στελλάς (70’ Καστρινάκης), Τσούλλος, Φυλακούρης, Χοχλαστός (76’ Καμπούρης), Ιντρίζι, Θεοχαρόπουλος, Πλακίδας, Μαγιόγλου, Αρέτογλου (66’ Σαββούλης)
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Δράκος (77’ Κουτούζος), Καστής, Καράθιος. Σκεμπές (70’ Τσιοφύλας), Τσάτσος, Κώστογλου, Αράπης (77’ Πέρος), Κόκκαλης, Φουντής, Καράγκιολης.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους