Όλη η αγωνιστική δράση στο τοπικό ποδόσφαιρο

Όλη η αγωνιστική δράση στο τοπικό ποδόσφαιρο

Όλη η αγωνιστική δράση στο τοπικό ποδόσφαιρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αστέρα Παστίδας. Μετά από δύο αγωνιστικές, οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη επικράτησαν με 1 – 0 του Κλεάνθη στο Παραδείσι και μπήκαν και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Γιαννακόπουλος στο 75’ με κοντινό πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα ύστερα από μακρινό σουτ. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ. Σημειώνεται ότι στο 20’ ο Θάνος έκανε το πλασέ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο, στην πλάτη του τερματοφύλακα και να αναπηδά στη συνέχεια στο έδαφος με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι πέρασε τη γραμμή του τερματοφύλακα αλλά τον διαιτητή να διατάζει τη συνέχιση του παιχνιδιού.

Πέντε γκολ ο Άρης στη Λίνδο
Με το επιβλητικό 5 – 1 πέρασε ο Άρης Αρχαγγέλου από την έδρα του Κλεόβουλου Λίνδου, καθώς όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είχε εύκολο έργο. Το σκορ άνοιξε ο Πομπού στο 18’ (0 – 1), ενώ ο Κοντόγιαννος στο 37’ πέτυχε το 0 – 2 και στο 45’ ο Ευγενικός το 0 – 3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η ομάδα του Αρχαγγέλου «καθάρισε» το παιχνίδι από τα πρώτα 45 λεπτά δηλαδή. Στο 51’ ο Ευγενικός πέτυχε το 0 – 4 και στο 57’ ο Διακογεωργίου μείωσε σε 41 – 4. Το τελικό 1 – 5 διαμόρφωσε ο Μάλλιος στο 60’

Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπαϊρακτάρη
Το παιχνίδι επισκιάστηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Μπαϊρακτάρη στο 14’. Ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή αλλά δέχθηκε το μαρκάρισμα του Καλοπήτα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος άτσαλα και να χτυπήσει πολύ στον ώμο του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Κλεόβουλος ζήτησε το πέναλτι για τη συγκεκριμένη φάση με τον διαιτητή Σταμάτη Αντωνά όμως να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί έχοντας άλλη άποψη.

Μυριαλλής: «Δεν πάει άλλο!»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Στέφανος Μυριαλλής, έκανε ορισμένες δηλώσεις, οι οποίες σίγουρα θα συζητηθούν. Αναλυτικά, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ή θα αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα ή θα αποχωρήσω εγώ από την προεδρία του Κλεόβουλου. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε. Όταν ρώτησα τον Σύνδεσμο Διαιτητών γιατί στην Κάρπαθο δεν είχαμε παρατηρητή διαιτησία μου απάντησαν ότι δεν είχε λεφτά για να καλύψει τα έξοδα ο Ποσειδώνας. Η προκήρυξη λέει ότι αν δεν υπάρχει παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας το παιχνίδι δεν πρέπει να ξεκινάει. Εμάς μας ρωτάνε αν έχουμε λεφτά να πάμε στην Κάρπαθο; Γιατί πρέπει να παιδευόμαστε λοιπόν; Σήμερα ο Μάριος Μπαϊρακτάρης τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του και δεν θα μπορέσει να πάει ούτε στον γάμο του που είναι σε είκοσι ημέρες, ενώ θα χάσει και τη δουλειά του. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά ένα πέναλτι που είναι πέναλτι γιατί δεν δίνεται; Ας χάσω με 5 – 2, δεν με ενδιαφέρει αυτό, δηλαδή πρέπει να κάνουμε προπηλακισμούς για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να μας ευνοήσουν; Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται φάσεις που μας αδικούν. Στο παιχνίδι με την ΑΕ Κατταβιάς δόθηκε ένα πέναλτι σε βάρος μας που και ο ίδιος ο διαιτητής, ο Γιαννουκάς μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε ότι μάλλον έκανε λάθος. Πώς γίνεται αυτό το ανθρώπινο λάθος να γίνεται πάντα σε βάρος του Κλεόβουλου; Δεν πάει άλλο».

Σημαντικό «τρίποντο» για τον ΑΕΡΑ
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να φθάσει προς την κορυφή πήρε ο ΑΕΡΑ, ο οποίος επικράτησε στα Κοσκινού του Διγενή με 2–1. Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Ρούσσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (0–1), ενώ στο 55’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0–2 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα το μόνο που κατάφερε ο Διγενής ήταν να μειώσει το σκορ σε 1–2 με τον Τριπολίτη στο 70’.

Ισοπαλία στην Κω
Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕ Κως και ΑΕ Κατταβιάς σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Ανταγόρας» και τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2 – 2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με πέναλτι του Πάπα ( 0 – 1) όμως ο Ανέστης στο 18’ έκανε το 1 – 1. Ο ίδιος παίκτης στο 32’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά στο 47’ ο Πάπα και πάλι με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Η Β’ Κατηγορία
Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Β΄’ Κατηγορία, ο Ευκλής Σορωνής είχε την πρώτη του φετινή απώλεια, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 στη Νίσυρο απέναντι στον Πολυβώτη. Όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ είναι:
Αθλέτικο Αφάντου – Νηρέας 4–2 (5’, 27’ Μπάλα, 75’, 80’ Σπανός – 46’, 75’Καρίκης)
Αστέρας Μασσάρων – Ταξιάρχης Καλάθου 0–0
Ροδιακός – Αναγέννηση Έμπωνας 0–3 (1’, Μερσιώτης, 75’ Καραγιάννης, 89’ Μήτρου)
Πολυβώτης – Ευκλής 2 – 2 (1’ Σφακιανός, 70’ Ανδριώτης – 4’ Πάττας, 20’ Χατζηκυριαζής).

Γύρισε η γλώσσα του Μάργαρη!
Η χθεσινή αγωνιστική ημέρα επισκιάστηκε με ένα σοβαρό περιστατικό που έγινε στο γήπεδο Αφάντου. Ο ποδοσφαιριστής του Νηρέα Κώστας Μάργαρης σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει την μπάλα, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Αθλέτικο με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Άπαντες «πάγωσαν» στο γήπεδο αλλά ευτυχώς η επέμβαση του γιατρού ήταν άμεση και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Η Γ’ Κατηγορία
Στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε χθες στη Γ’ Κατηγορία και άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής, ΑΣ Χάλκης και ΠΑΣ Ασκληπειού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 42’ με τον Συμεωνίδη ( 0 – 1) για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Καραβόλια στο 75’. Η ομάδα του ΠΑΣ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασίου στο 50’.

Οι σημερινοί αγώνες
Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων για τα τοπικά πρωταθλήματα είναι το ακόλουθο:
Α’ Κατηγορία (13η αγωνιστική)
Πυλί (9.15μ.μ.): ΑΟ Πυλίου – Διαγόρας Βατίου (Φωταράς)

Β’ Κατηγορία
1ος όμιλος (8η αγωνιστική)
Φάνες (2.45 μ.μ.): Ακουσίλαος – Ηρακλής Λάρδου (Βελής)
Ψίνθος (2.45 μ.μ.): Δόξα Ψίνθου – Ομόνοια Γενναδίου (Βόζας)
Θεολόγος (2.45 μ.μ.): Δαμάγητος – Δήμητρα Δαματριάς (Χριστοφής)
Απόλλωνα (2.45 μ.μ.): Απόλλων Απολλώνων – ΑΕ Κύπρος (Περάκης)

2ος όμιλος (8η αγωνιστική)
Σύμη (12 μ.): ΑΟ Σύμης – Ορφέας (Καψής)
Άγιος Ισίδωρος (2.45 μ.μ.): Άγιος Ισίδωρος – Άγιος Γεώργιος (Στεργάκης)
Σάλακος (2.45 μ.μ.): Ατρόμητος Διμυλιάς – Ασπίδα Σαλάκου (Λύτος)

Γ’ Κατηγορία (7η αγωνιστική)
ΕΑΚ (2.45 μ.μ.): Δωριέας – Ευαγόρας
Κρεμαστής (2.45 μ.μ.): Νίκη Ρόδου – Ιππότες
Καλυθιές (5 μ.μ.): ΑΟ Φαληρακίου – ΟΦ Ιστρίου
ΕΑΚ (5.30 μ.μ.): Πάνθηρες – Θύελλα Πυλώνας

Πρωτάθλημα U16
Μάσσαρη (11 π.μ.): Αστέρας Μασσάρων – Άρης Αρχαγγέλου
Γήπεδο Χάλκης (11 π.μ.): ΑΣ Χάλκης – Ιάλυσος

Κ14
1ος όμιλος
Άγιοι Απόστολοι (11π.μ.): Ορφέας – Κλεόβουλος
2ος όμιλος
Ενωσιακό «Κλ. Χατζηγεωργίου» (11.30 π.μ.): Ροδίων Άθλησις – Διαγόρας Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων