«Δοκιμασία» στη Νέα Μάκρη για τη Ρόδο

«Δοκιμασία» στη Νέα Μάκρη  για τη Ρόδο

«Δοκιμασία» στη Νέα Μάκρη για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος αντιμετωπίζει στις 3μ.μ. τη Θύελλα Ραφήνας και θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της άλλους τρεις βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, η Ρόδος «δοκιμάζεται» στη Νέα Μάκρη από τη Θύελλα Ραφήνας σε αγώνα που γίνεται στις 3μ.μ,. για τη 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος). Οι «πράσινοι» θέλουν ακόμα μια νίκη για να κάνουν έτσι και άλλο ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου που είναι και ένας από τους βασικούς φετινούς στόχους (ο άλλος και μεγαλύτερος είναι η άνοδος μέσω των αγώνων μπαράζ στην επόμενη κατηγορία).

Η Ρόδος παίζει σήμερα με μια ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο που μάλιστα κάνει ένα καλό πρωτάθλημα (με νίκες εκτός έδρας) και βρίσκεται και αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να αναφερθεί πως το παιχνίδι θα γίνει σε ένα γήπεδο με όχι και πολύ καλό αγωνιστικό χώρο (με συνθετικό τάπητα), κάτι που είναι ντεσαβαντάζ για μια ομάδα σαν τη Ρόδο που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας και να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον αντίπαλο τους.

O Αριστείδης Αλιάγας από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. «Βοηθοί» του θα είναι οι Μαρία Δέτση από την Αθήνα και ο Ισίδωρος Αρμακόλας από τον Σύνδεσμο των Κυκλάδων. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Παναγιώτης Αργύρης από την Κόρινθο.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια (σέντρα στις 3μ.μ.) θα παίξουν:
ΑΕΚ Τρίπολης – Αιολικός Μυτιλήνης (2μ.μ.)
Αχαρναϊκός – Κιθαιρώνας Καπαρελίου
Αήττητος Σπάτων – Νέα Αρτάκη
Μαρκό – Παναρκαδικός
Κόρινθος 2006 – ΑΟ Παλληνιακός.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης