Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Ρόδο

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Ρόδο

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2396 ΦΟΡΕΣ

Δημόσιες ευχαριστίες του πατέρα του σε όλους όσοι βοήθησαν

Μία μέρα πριν ολοκληρωθεί η απόσπασή του στο νησί μας, ο αστυνόμος Β΄ Λεωνίδας Γεώργιος, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα, την ώρα που είχε φορέσει το κράνος του κι επιχειρούσε να ανέβει στο δίκυκλό του για να μεταβεί στην υπηρεσία του, στην περιοχή Ρόδου – Λίνδου κοντά στον Άγιο Χριστόφορο.

Το ατύχημα που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019. Ο οδηγός που τον χτύπησε και τον τραυμάτισε σοβαρά τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε.

Οι συγγενείς μαζί με τις αρμόδιες αρχές στη Ρόδο, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, δημοσιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα ενώ ταυτόχρονα αξιοποιήθηκε και οπτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από κάμερες της περιοχής. Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου είχαν φθάσει στα ίχνη του.

Ο αστυνομικός (πολυτραυματίας) διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Το αποτέλεσμα ήταν ευτυχώς θετικό. Σήμερα ενάμιση μήνα μετά, ο πατέρας του (αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.) απέστειλε στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ευχαριστήρια επιστολή, για όλους όσοι βοήθησαν τον τραυματία γιο του και την οικογένειά του στη δοκιμασία που πέρασαν.

Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την κοινωνία της Ρόδου, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία που οδήγησαν στον εντοπισμό του δράστη.

Στην επιστολή του δράστη αναφέρεται:
«κ. Δ/ντά της εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»,
θα μου επιτρέψετε να σας εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί στις 28-11-2019 δημοσιεύσατε άμεσα μήνυμά μας το οποίο αναφερόταν στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο έλαβε χώρα την 27-11-19 και ώρα 20,30’ στη Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου, σε βάρος του γιου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ Λεωνίδα ο οποίος κατέστη πολυτραυματίας και νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Ρόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ευτυχώς με θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης μέσω ημών επιθυμώ να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους:
Βουλευτή Δωδ/νήσου και Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα Μάνο για την ηθική και ουσιαστική συμπαράστασή του.
Ορθοπαιδικούς Ιατρούς του Γ.Ν. Ρόδου κ.κ. Δημητριάδη Μιχαήλ και Κλωνάρη Μάριο ως και στον αναισθησιολόγο κ. Τσολερίδη Θεόφιλο, οι οποίοι άμεσα προέβησαν στη χειρουργική επέμβαση του γιου μου για την οστεοσύνθεση των καταγμάτων.

Καρδιολόγους Ιατρούς κ.κ. Μόσχο Νικήτα, Δ/ντή της Καρδιολογικής Κλινικής, Παπαοικονόμου Μιχαήλ και Παπαγιάννη Νικόλαο, οι οποίοι προσέφεραν άμεσα τις απαραίτητες και ενδεδειγμένες θεραπείες για τη βελτίωση της υγείας του γιου μου.

Εντατικολόγους Ιατρούς κ.κ. Παρασκευόπουλο Ιωάννη, Δ/ντή της Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Ρόδου, Κινούς Βασίλειο, Πετρονικολό Κλεόπα και Σταύρακα Ιωάννα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως εξάλλου έκαναν για όλους τους ασθενείς των, για την αποκατάσταση της υγείας του γιου μου.

Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Κανακουσάκη Ιωσήφ και Αστυνομικό Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Δ/νσης Δωδ/νήσου κ. Καληωράκη Μιχαήλ, για την άμεση ηθική και ουσιαστική συμπαράσταση τόσο σε ημάς όσο και στον πολυτραυματία γιο μου.

Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Στέργου Γεώργιο, αλλά και σε όλους τους αστυνομικούς της Τροχαίας, γιατί με τις συντονισμένες και άοκνες ενέργειές των ανακάλυψαν τον δράστη – οδηγό ο οποίος προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σε βάρος του γιου μου, εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο και αιμορραγούντα στον δρόμο.

Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Φυκήρη Σωτήριο, Διευθυντή της Λέσχης Εθνοφρουράς Ρόδου, για την πολύτιμη ηθική και ουσιαστική συμπαράστασή του ως και για τη φιλοξενία μας στη Λ.ΕΘ.Ρόδου.

Τους πολλούς ανώνυμους και επώνυμους πολίτες της Κοινωνίας της Ρόδου οι οποίοι μετά τη δημοσίευση του μηνύματός μας στην εφημερίδα σας, βοήθησαν σημαντικά στην ανακάλυψη του δράστη – οδηγού.

Νοσηλευτικό Προσωπικό όλων των κλινικών στις οποίες νοσηλεύτηκε ο γιος μου για τις σημαντικές υπηρεσίες τις οποίες προσέφεραν, ομοίως και στο Διοικητικό Προσωπικό για την πολίτιμη βοήθειά του.

Τέλος, κ. Δ/ντά της Εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» εύχομαι σε σας προσωπικά, στη «Ροδιακή» εφημερίδα, στους πολύτιμους συνεργάτες σας, στους σπουδαίους επιστήμονες-Ιατρούς του Γ.Ν. Ρόδου που επιτελούν Λειτούργημα και προσφέρουν ζωή στους ασθενείς των, στους αγαπητούς συναδέλφους μου και σε όλους τους λοιπούς.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με Εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ανάργυρος
Αντιστράτηγος ΕΛ-ΑΣ ε.α
Πρ. Αγρονομικος Δ/ντής
Νυν Δικηγόρος

Διαβάστε ακόμη

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη