Νίκες χθες για Βάτι και Φοίβο

Νίκες χθες για Βάτι και Φοίβο

Νίκες χθες για Βάτι και Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Δυο αναμετρήσεις ολοκλήρωσαν χθες τη 17η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία, με τον Διαγόρα Βατίου νε κερδίζει εντός τη Δόξα Καρδάμαινας 2-0 και τον Φοίβο στην Κρεμαστή 4-0 την ΑΕ Κω. Οι ήττες αυτές πάντως κρατούν τις ομάδες της Κω κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η εικόνα:
Διαγόρας Βατίου-Δόξα Καρδάμαινας 4-0

Στο Βάτι ο τοπικός Διαγόρας θέλησε να …καθαρίσει νωρίς σε ό, τι είχε να κάνει με την κατάκτηση των τριών βαθμών και με τη συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Καλημέρης σέντραρε από δεξιά και ο Μουνούχος από πλευράς Καρδάμαινας προσπάθησε να διώξει, στέλνοντάς την όμως στα δίχτυα της ομάδας του. Από το 63’ και μετά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, αφού η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μποϊλή αφού ανέτρεψε τον Μόσχο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 72’ ο Διαγόρας Βατίου σφράγισε τη νίκη με ανατροπή του Μόσχου από τον Μιαούδη και πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο παίκτης που το κέρδισε για το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Μοσχάτο και Τσιβίτη.

Διαγόρας Βατίου: Μαουρουδής, Κουλόλι (87’ Τέγος), Μοσχής, Αδάμος, Έλληνας, Λάππας, Χουτεσιώτης (89’ Κοτζιάς), Λαζίδης, Μόσχος, Πουλάι (52’ Ζερβός), Καλημέρης (83’ Μερκάι).
Δόξα Καρδάμαινας: Μιαούδης, Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος, Μουνούχος (62’ Μποϊλής), Χατζησεβαστός Χ., Πης Β., Πης Γ., Ατσαλάκης (82’ Πόγιας), Χατζηαντωνίου (67’ Παπαβασιλείου), Οικονόμου, Μπίλλης.

Φοίβος-ΑΕ Κως 4-0
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Φοίβος χθες πήρε εύκολα τους βαθμούς με την ΑΕ Κω, σκοράροντας αρχικώς στο 21’ με ωραία σέντρα του Ορφανίδη και κεφαλιά του Κιοσέογλου από την καρδιά της άμυνας. Εν συνεχεία, ο νεοαποκτηθείς Τσουλάκος, στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Φοίβου, σημείωσε και γκολ με πλασέ από τη μικρή περιοχή στο 45’, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε χάρις σε δύο γκολ από τον Πρέτσι. Ο επιθετικός του Φοίβου βρήκε δίχτυα στο 84’ με σουτ έξω από την περιοχή και δυο λεπτά μετά αφού πλάσαρε από κοντά.

Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Μαουρουδή και Ροδίτη.

Φοίβος: Κεφάλας, Δαφερέρας, Χατζησάββας, Αθανασίου (75’ Κοντογιώργος), Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Τζεμάι, Κιοσέογλου, Μπανουσάι (70’ Πρέτσι), Ταφάνι (35’ Τσουλάκος), Ορφανίδης (60’ Τζιβίλογλου).
ΑΕ Κως: Δημητρίεβιτς, Νυστάζος, Πετράκης (49’ Παπαχαραλάμπους), Ζαΐμι, Ταγκίρης, Κοτσάκι, Οικονόμου, Χατζηφούντας, Φονσέκα, Μαυρίδης, Τσαγκάρης.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους