Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως οι Κασσάνδρες έχουν δίκιο...

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως οι Κασσάνδρες έχουν δίκιο...

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως οι Κασσάνδρες έχουν δίκιο...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 58 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως οι Κασσάνδρες έχουν δίκιο και δεν λένε λόγια του αέρα, γιατί τα …μαντέματά τους είναι προϊόν της ακριβούς παρατήρησης γεγονότων.

Ένας-ένας παράγοντας κι από την πόρτα της …κουζίνας λοιπόν. Ξέρετε, εκείνη που βγάζουμε τα σκουπίδια για να μην πήξουμε στη βρόμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τέτοιες θερμοκρασίες.

Άλλοι ψάχνουν σωτήρες κι άλλοι …αυτοβαφτίζονται έτσι, για να σώσουν τώρα στα δύσκολα τους συλλόγους μας και ν’ αποδείξουν ότι στα δύσκολα είναι παρόντες, μακριά από μικροπολιτικές.

Πολιτικάντηδες όμως υπάρχουν και στον αθλητισμό, άμα ο άλλος το ‘χει στο αίμα του, αντιδρά το ίδιο σε όποιο πόστο κι αν τοποθετηθεί σε όποια έκφανση της ζωής και περίοδο.

Οι μήνες του καλοκαιριού θα είναι διαφορετικοί και δεν θα συζητάμε τόσο για μεταγραφές όσο για το ποιος παράγοντας υπόσχεται τι και με ποια εχέγγυα, αναλόγως των αξιώσεων.

Ορισμένοι λένε: «ό, τι ήταν να κάνω το ‘κανα…» και είναι μια πολύ καλή δικαιολογία γι’ αυτοκριτική, φαινόμενο σπάνιο στο ποδόσφαιρο, ειδικά την τελευταία εικοσαετία περίπου, όταν το τοπικό έγινε Champions League.

Θα τα πουν όλα και θα τα ομολογήσουν χωρίς… ξύλο, μη σας μέλλει, εμείς απλώς θα έχουμε πιάσει την καλύτερη θέση για πανοραμική θέα στις εξελίξεις ως μια άλλη μορφή διασκέδασης.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου