Νέο έργο του Banksy μας υπενθυμίζει να μην πιστεύουμε όλα όσα βλέπουμε

Επιβεβαίωσε ο Βρετανός καλλιτέχνης δρόμου Banksy, με ανάρτησή του στο Instagram, πως είναι ο δημιουργός ενός νέου έργου που φιλοτεχνήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην ουαλική πόλη Port Talbot.

Ήδη φιλότεχνοι συρρέουν στο σημείο που βρίσκεται το γκράφιτι, σε ένα γκαράζ μεταλλουργού, για να θαυμάσουν το νέο του αυτό έργο με τίτλο «Season's Greetings».

Στη μια πλευρά του τοίχου απεικονίζεται ένα παιδί που φαίνεται να χαίρεται το χιόνι που πέφτει ενώ στην άλλη πλευρά απεικονίζεται ένας φλεγόμενος κάδος απορριμμάτων ο οποίος αποδεικνύει ότι το παιδί ζει μια αυταπάτη και χαίρεται με το πλασματικό χιόνι δηλαδή τις στάχτες των σκουπιδιών.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε την πόλη Port Talbot την πιο μολυσμένη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτός φαίνεται πως είναι ο λόγος που ο διάσημος καλλιτέχνης επέλεξε να κάνει το έργο του εκεί.

Ο διάσημος καλλιτέχνης ανέβασε βίντεο στο Instagram στο οποίο ακούγεται το παιδικό κομμάτι «Little Snowflake». Αρχικά φαίνεται το έργο του αλλά σταδιακά αποκαλύπτονται τα χαλυβουργεία της πόλης.

Πιστεύεται πως είναι το πρώτο έργο του Banksy στην Ουαλία.
Πηγή: skai.gr