Κλείσιμο

Βίντεο με τους μαφιόζους εκτελεστές στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο με την εκτέλεση νονού της νύχτας που έλαβε χώρα στο Νέο Φάληρο έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.

Το υλικό εικονίζει περίοικους να κρύβονται και να σκύβουν ώστε να καλυφθούν στο άκουσμα των ριπών. Στο μέσο της εικόνας αχνοφαίνονται δύο από τους δράστες, οι οποίοι εν τέλει επιβιβάζονται σε μοτοσυκλέτα και διαφεύγουν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι δύο δολοφόνοι έχουν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κράνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και είχε πολυετή σχέση μίσους με τον δολοφονηθέντα ηγέτη των κυκλωμάτων της νύχτας, Βασίλη Στεφανάκο.

Αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του περασμένου έτους, λίγους μήνες πριν την εκτέλεση του Στεφανάκου, τον Ιανουάριο. Στον χώρο του υποκόσμου ο νεκρός ήταν γνωστός με ψευδώνυμα όπως «σαμπρέλας» και «καράφλας».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δολοφόνοι προσέγγισαν τον 44χρονο από τρεις πλευρές και τον πυροβόλησαν επανειλημμένα με πολυβόλο καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, αφήνοντας πίσω τους περισσότερους 50 κάλυκες.

Δύο από τους εκτελεστές, αυτοί που φαίνονται στο βίντεο, φαίνεται πως προσέγγισαν τον στόχο τους με μοτοσυκλέτα ενώ άλλοι δύο εμφανίστηκαν από διαφορετικά σημεία.



Πηγή: skai.gr