Αλμυρός: Επιδεινώνεται η υγεία του πατέρα της 13χρονης (video)

Επιδεινώθηκε σήμερα το πρωί η υγεία του πατέρα της 14χρονης, που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής σε ατύχημα στο υπαίθριο Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού.
 
Ο άτυχος πατέρας ο οποίος αντιμετώπιζε από παλιά πρόβλημα την καρδιά του, στο άκουσμα της τραγικής είδησης υπέστη έμφραγμα, με συνέπεια να εισαχθεί στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου όπου και μεταφέρθηκε . 

Αν και οι πρώτες εξετάσεις του έδειχναν ότι η πορεία της υγείας του είναι σταθερή, σήμερα το πρωί παρουσίασε αρρυθμίες και θα διακομιστεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για περαιτέρω εξετάσεις.

Παράλληλα πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα το κορίτσι έχασε τη ζωή του συνέπεια βαρύτατων κρανιογκεφαλικών κακώσεων που προέκυψαν από τον εκσφενδονισμό της σε σημείο όπου υπάρχει παρακείμενο παιχνίδι.

Η κηδεία της άτυχης νεαρής θα γίνει αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προσέλθει για κατάθεση στις αρχές ο χειριστής του παιχνιδιού που επέβαινε το παιδί ο οποίος μάλιστα και αποχώρησε από το σημείο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ ο χειριστής πρόκειται να εμφανιστεί αυτοβούλως στις αρχές μέσα στις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πληροφόρηση για βλάβη του παιχνιδιού ή ανθρώπινο λάθος εντούτοις μαρτυρίες κάνουν λόγο για αύξηση της ταχύτητας του μηχανήματος λεπτά πριν το μοιραίο.


Πηγή: skai.gr