Survivor 3: Αποχώρησε η Ιουλιέτα. Άγριος καυγάς στην ελληνική καλύβα (vids)

Η Ιουλιέτα Κίτρινου αποχώρησε από το Survivor Ελλάδα-Τουρκία που προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Νιώθω περίεργα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Έχω σε λίγες μέρες τα γενέθλιά μου και θέλω να είμαι στην Ελλάδα με τους δικούς μου. Είναι περίεργο γιατί πραγματικά έχω δεθεί με τα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα αυτό, έστω και για λίγο. Να ευχηθώ στην ομάδα μου νίκες μόνο και αγάπη μεταξύ των παικτών», είπε μεταξύ άλλων η Ιουλιέτα, το «ταξίδι» της οποίας στο Survivor έφτασε στο τέλος του.

Έξω φρενών ο Βασίλης Βασιλικός με τους συμπαίκτες του


Μόνο ήρεμο δεν ήταν το αποψινό συμβούλιο στο νησί, αφού η ένταση και οι εκρήξεις των παικτών προς τον Βασίλη Βασιλικό ήταν απανωτές.
Ο Τόνι, ο Παναγιώτης, η Ρία και ο Κυριάκος εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους προς τον Βασιλικό, με αποκορύφωμα τον Κυριάκο, ο οποίος αποκάλεσε τον Βασιλικό «παρείσακτο».

Ο Κυριάκος είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια καλή παρέα με ένα παρείσακτο, που το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί θέματα, μπροστά σου να λέει άλλα και μετά να σου το αλλάζει. Εκεί ξέφυγα, και του είπα, ότι αν έκανε αυτό που έκανε στη Ρία σίγουρα δεν θα μέναμε στα λόγια».