Ευρώπη

Βιντορέτα: «Ξεκάθαρο πλάνο το Περιστέρι, μεγάλος προπονητής ο Ζούρος»

Το εγκώμιο του Περιστερίου winmasters και του Ηλία Ζούρου έπλεξε ο προπονητής της Τενερίφης.

Εντυπωσιασμένος από το Περιστέρι winmasters έμεινε ο προπονητής της Τενερίφης, Τσους Βιντορέτα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλία Ζούρο.

«Είχαν ένα μεγάλο και ξεκάθαρο πλάνο για το πως μπορούν να πάρουν τη νίκη εδώ στην Τενερίφη. Το ακολούθησαν από την αρχή, έλεγξαν το ρυθμό, χρησιμοποίησαν τις αποστάσεις, έπαιξαν με double team τον Σερμαντίνι, είχαν συγκεκριμένη αντιμετώπιση στα σκριν.

Ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό απέναντι σε αυτή την ομάδα που είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και παίζει πολύ καλά άμυνα χρησιμοποιώντας σωστά χέρια και κορμιά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα και το θέλαμε αυτό, γιατί ξέραμε πως δεν έχουμε πολλές δυνάμεις με το παιχνίδι αυτό να γίνεται μόλις 48 ώρες μετά το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Επιπλέον είχαμε πρόβλημα στο rotation με τον τραυματισμό του Λόπεθ και τα τέσσερα φάουλ του Χουέρτας. Βρήκαμε όμως τα τρίποντα που χρειαζόμασταν με τον Γιούστα και τον Χουέρτας και κάναμε τη διαφορά, γιατί ο Γκρέι και ο Χάτσερ είχαν βάλει δύσκολα και σημαντικά σουτ. Είναι εκπληκτικοί σκόρερ και σε εκπληκτική κατάσταση. Παίξαμε καλά απέναντί τους στο πρώτο ημίχρονο, γιατί ήμασταν πιο ξεκούραστοι, αλλά και γιατί δεν είχαν βρει το ρυθμό που ήθελαν ίσως. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη, μας έβαλαν καθοριστικά καλάθια και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο.

Το Περιστέρι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένο. Ο Ηλίας Ζούρος είναι ένας μεγάλος προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Είναι αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, νίκησαν την ΑΕΚ στην παράταση, την Γκάζιαντεπ εκτός έδρας… Είναι μια καλή ομάδα. Και μην ξεχνάμε πως απέναντί μας υπάρχει το έξτρα κίνητρο, αφού είμαστε η ομάδα που έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό αυτής της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x