Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Μας τιμώρησε στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι»

Η κακή εικόνα του Χολαργού στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στο Περιστέρι να ξεφύγει και να πάρει τη νίκη στο τέλος, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Το νωθρό ξεκίνημα του Χολαργού στο δεύτερο ημίχρονο τιμώρησε το Περιστέρι, με αποτέλεσμα να πάρει μία καλή διαφορά και στο τέλος να φτάσει στη νίκη, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε απόλυτα τον ρυθμό και σημαδέψαμε εκεί που θέλαμε τον αντίπαλο. Μας βοήθησαν οι δέκα χαμένες βολές του αντιπάλου, που βέβαια, αν δεν υπήρχαν ίσως να είχαμε πάρει μια διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων στο πρώτο 20λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά και το Περιστέρι μας τιμώρησε. Χάσαμε εύκολα ελεύθερα σουτ από κοντά και ο αντίπαλος βρήκε πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Στο τέλος με το πρες που κάναμε μειώσαμε την διαφορά. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Περιστέρι, εμείς να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας με τον ΠΑΟΚ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x