Ελλάδα

Σκουλίδας: «Πρόκληση το ματς με το Περιστέρι»

Ο Διονύσης Σκουλίδας τόνισε ότι αποτελεί πρόκληση για τον Χολαργό η αναμέτρηση με το Περιστέρι, ενώ σχολίασε ότι απαιτείται συγκέντρωση για 40’ ώστε να διεκδικήσει η ομάδα του τη νίκη.

Συγκέντρωση σε όλο το ματς (20/10, 15:45) και μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται ο Χολαργός ώστε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του Περιστερίου, όπως ανέφερε ο Διονύσης Σκουλίδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη

Φίλοι μου καλησπέρα.

Φτάνοντας πλέον στην τρίτη εβδομάδα του πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας το Σάββατο μια ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι, που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με έναν ιδανικό τρόπο, έχοντας δυο νίκες, μια εντός και μια εκτός έδρας.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας για μας, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει κατάλληλα για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση έχοντας κάνει την πρώτη και ιστορική εντός έδρας νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

Όσο για το τι χρειάζεται να κάνουμε κόντρα στο Περιστέρι για να διεκδικήσουμε τη νίκη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο τέλος ελπίζω να καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι νικητές του παιχνιδιού!

Διονύσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x