Ιπποδρομίες

Ένα πολύ δύσκολο ιπποδρομιακό πρόγραμμα με Ελληνικό ενδιαφέρον στην Αγγλία!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 24 διαδρομές ανοίγει η εβδομάδα μας ιπποδρομιακά, όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:20 και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι ιπποδρομίες είναι επίπεδες ενώ οι περισσότερες είναι και πολυπληθείς όσον αφορά την συμμετοχή ίππων!

Σήμερα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε προγνωστικά και στις 3 χώρες που συμμετέχουν σε αυτό! Όπως προαναφέραμε οι περισσότερες διαδρομές είναι πολυπληθείς ενώ αρκετά άλογα παίρνουν μεγάλο παιχνίδι όσον αφορά την κατάκτηση της νίκης! Γνώμη μας είναι πως σήμερα θα δούμε μεγάλες αποδόσεις και στις 3 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και σε όλα τα είδη του στοιχήματος!

Όπως σχεδόν κάθε ημέρα, η Γαλλία έχει τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Η Ν. Αφρική έχει τις πλέον πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας και ίσως είναι η χώρα με τα πιο δύσκολα προγνωστικά της ημέρας από τις 3 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα!

Η Αγγλία έχει το μισό πρόγραμμα δικό της σήμερα με τις περισσότερες ιπποδρομίες σε αυτό! Εδώ μάλιστα σήμερα έχουμε και Ελληνικό ενδιαφέρον αφού στην ιπποδρομία με κωδικό 029 συμμετέχει ο Ελληνικών χρωμάτων ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ για πολλούς, το κορυφαίο άλογο στο Μαρκόπουλο το οποίο δοκιμάζει πλέον την τύχη του στην Αγγλία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK ίσως και ο πιο ‘’οικείος ιππόδρομος’’ στους Έλληνες παίκτες!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της COMPIEGNE.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των YARMOUTH,και KEMPTON PARK. Κατέχει το μισό πρόγραμμα μόνη της η Αγγλία και πολύ πιθανό να εστιάσουμε πιο πολύ εδώ στα προγνωστικά της ημέρας!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω για το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του YARMOUTH. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-9-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό:  3-8-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 10-4-6.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x