Ιπποδρομίες

Ιπποδρομιακή φιέστα σήμερα στο Μαρκόπουλο με WINTER CHALLENGE και με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 21/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις νωρίς το μεσημεράκι στις 12:10 και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ και με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες!

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, θα εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο! Ιπποδρομιακή φιέστα έχουμε σήμερα στον Ελληνικό ιππόδρομο με την διεξαγωγή των τριών WINTER CHALLENGE για ίππους δύο, τριών και τεσσάρων ετών αντίστοιχα αλλά και με τζακ-ποτ στο πολύ δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους διαδοχικών ισάριθμων διαδρομών) που αναμένεται να μοιράσει πάνω από 50.000€ στους νικητές παίκτες!

Με 7 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα το Ελληνικό πρόγραμμα και με ώρα έναρξης τις 17:00 το απόγευμα. Ένα πρόγραμμα κορυφαίου ενδιαφέροντος και όσον αναφορά την προσμονή του θεάματος αλλά και όσον αναφορά το παικτικό σκέλος! Δεν ξεχωρίζει σε καμία ιπποδρομία το λεγόμενο ‘’άχαστο άλογο της ημέρας’’ ενώ οι τρεις κλασικές ιπποδρομίες των WINTER CHALLENGE παρουσιάζονται εξαιρετικά αμφίρροπες και αναμένεται να μας δώσουν ‘’μεγάλες μάχες’’ για την κατάκτηση της νίκης στην τελική ευθεία!

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, η Ν. Αφρική συμμετέχει με 11 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE, και η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των WOLVERHAMPTON & SOUTHWELL με τον δεύτερο ιππόδρομο να έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον στις 16:05 μιας και στην ιπποδρομία με κωδικό 021 συμμετέχει ‘’ο δικό μας’’ ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που όπως κάθε Παρασκευή θα αφορούν αποκλειστικά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο:

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΜΠΡΑΪΤ ΑΚΟΛΕΪΝΤ (6) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένα εκ των ΑΝΟΥΚ (1) ή ΕΞΤΡΙΜΛΥ (3) ή ΚΡΟΣ ΑΠ (6).

2η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ (1) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένα εκ των ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ (3) ή ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ (5) ή ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ (7).

7η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ ΙΝ ΔΕ ΝΑΪΤ (1) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένα εκ των ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (3) ή ΣΑΛΑΑΣΕΛ (6) ή ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (2).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:20. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x