Βόλεϊ

Λαζάρεβιτς: «Υπερβολικά χαρούμενη που επέστρεψα στον Ολυμπιακό - Ήξερα ότι μια μέρα θα γυρίσω»

Την επιστροφή της Άνα Λαζάρεβιτς επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ο Ολυμπιακός, με την 28χρονη ακραία να υπογραμμίζει τη χαρά της που θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων»

Έτοιμη να σηκώσει τρόπαια με τον Ολυμπιακό δήλωσε η Άνα Λαζάρεβιτς στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της στο «ερυθρόλευκο» τμήμα βόλεϊ.

Η 28χρονη ακραία, που ανακοινώθηκε αρχικά με ανάρτηση στα social media του συλλόγου, δήλωσε υπερβολικά χαρούμενη για την επιστροφή στην ομάδα του Πειραιά, δύο χρόνια μετά το προηγούμενο πέρασμά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
"Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Λαζάρεβιτς. Η αθλήτρια πετοσφαίρισης από τη Σερβία (ημερομηνία γέννησης 4/7/1991) που αγωνίζεται ως ακραία, επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, μετά από δυο χρόνια.

Στις δηλώσεις της στο www.olympiacossfp.gr η Άννα Λαζάρεβιτς ανέφερε τα εξής: "Πρώτα από όλα είμαι υπερβολικά χαρούμενη που θα έχω άλλη μια ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ήξερα ότι θα γύριζα πίσω μια μέρα και να που συνέβη και επιστρέφω στον Ολυμπιακό για αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους και τη Θύρα 7! Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ακόμα εξαιρετική σεζόν και θα κατακτήσουμε πολλά τρόπαια, όπως έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός"
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x