Πόλο

Λύγισε τη Βουλιαγμένη και βλέπει τελικό ο Απόλλων Σμύρνης!

Μεγάλη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 12-11 στα πέναλτι (6-6κ.δ.) πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των ημιτελικών στα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Φωτιά στα πλέι οφ της Α1 πόλο έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης!

Η ελαφρά ταξιαρχία επιβλήθηκε στα πέναλτι με 12-11 (6-6 κ.δ.) της Βουλιαγμένης και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών.

Η νίκη αυτή μετατρέπει σε «τελικό» το τρίτο ματς των δύο ομάδων τη ερχόμενη Δευτέρα (13/5 – 20:00), αφού ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς των πλέι οφ.

Ο Απόλλων πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην αρχή της δεύτερης περιόδου, που αύξησε σε 4-1. Καθοριστικός σε αυτό το σημείο ήταν ο Γαλανίδης που ήταν αδιαπέραστος, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 5-2.

Η Βουλιαγμένη έδειξε την εμπειρία της στην τέταρτη περίοδο, μειώνοντας σε 6-5 με τους Γκιουβέτση και Αφρουδάκη, ενώ ο Σολανάκης στα 0:20 ισοφάρισε (6-6) και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα ήταν και πάλι καθοριστικός, αφού μετά το 4-4 των δύο ομάδων και μετά από δύο άστοχα τέρματα των Ρίγκα και Ραμίρζ, απέκρουσε πέναλτι του Καλογερόπουλου. Ο Δερμιτζάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ο Απόλλων πήρε τη μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 3-1, 1-4, πεν. 6-5
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης 0+1, Μοσκόφ 2+2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεώργ. 0+1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2+2, Γραμματικός 2, Αλαμάνος, Κουμής, Μαυρωτάς Αρ., Ξανθόπουλος
ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κολιάνιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1+1, Καλογερόπουλος 0+1, Γκιουβέτσης 1+1, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης Χ. 1, Μπούχα, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης 1+2, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x