Χάντμπολ

Με τεράστια ανατροπή «άλωσε» τη Νέα Ιωνία ο ΠΑΟΚ

Με πέναλτι της Φερφόλια στην εκπνοή, ο ΠΑΟΚ νίκησε 23-22 στην έδρα της Νέας Ιωνίας στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ γυναικών και διατήρησε το αήττητο και την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 23-22 με τεράστια ανατροπή τη Νέα Ιωνία στα βόρεια προάστια στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ένατης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ γυναικών και διατήρησε το αήττητο και την κορυφή της βαθμολογίας και αφήνοντας τις γηπεδούχες στην τρίτη θέση.

Η Νέα Ιωνία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προηγήθηκε 21-13 στο 47’, όμως στα επόμενα 13’ ο ΠΑΟΚ με επιμέρους σκορ 1-10 έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και με το γκολ της Φερφόλια στη μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, οι «ασπρόμαυρες» είχαν να αντιμετωπίσουν την εντυπωσιακή Κεπεσίδου, με αποτέλεσμα η Νέα Ιωνία να προηγηθεί με 9-4 και 11-7 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Μέχρι τα μισά του δευτέρου μέρους, η Νέα Ιωνία διατηρούσε τα «ηνία» της αναμέτρησης και προηγήθηκε 21-13. Εκεί, με αντεπίθεση διαρκείας και 7-0 σερί ο ΠΑΟΚ μείωσε 21-20 και η Γκάτζιου ισοφάρισε σε 22-22 στο 57’. Η Φερφόλια με εύστοχο πέναλτι 6’’ πριν το φινάλε χάρισε τη νίκη στις νταμπλούχες.


Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Μενέλαος Δανήλος): Κεπεσίδου, Μανιά 7, Καραμάνου 2, Φράγκου 3, Καρέλα, Κολλύρη, Μακρή, Αργυροπούλου 1, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου Ν. 3, Βασιλείου, Ζένελι 2, Νταμπέφσκα 4, Χριστοπούλου, Ζηνωνίδου, Χρυσοκέντη

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Νούσια, Χατζηπαρασίδου 2, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 8, Ζυγούρα 2, Κρίτζαλη, Καμπόιμ, Σαμολαδά, Μούρνου 4, Φερφόλια 4, Τσικνάκη, Κωστοπούλου, Μεντεσίδου 2, Νίκολιτς 1, Βαφειάδου, Ματαρωνα

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 7-3, Πέναλτι: 1/1-3/6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x