Κώστας Μιαούλης

Τελικά είχε φύγει ο Ιβάν ή περιφερόταν στον διάδρομο των αποδυτηρίων;

Ο Κώστας Μιαούλης ξεφαντώνει με τα ατού που βγήκαν από το… μανίκι του ΠΑΟΚ, τα οποία πιθανότατα θα τον φέρουν σε ακόμα πιο δεινή θέση και για τα… τζάμπα χρήματα που δίνει η ΑΕΚ σε δικηγόρους.

Το πιο προβλέψιμο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό του ΠΑΟΚ είναι να ποντάρεις στην ορμή και το θυμό του. Πλέον μπορεί να πιστεύει κανείς πως η διοίκηση και οι οπαδοί του θα ήταν ικανοί να απωλέσουν το πρωτάθλημα, ακόμα και αν είχαν αποκτήσει διαφορά 15 πόντων. Είναι τέτοια δε η απελπισία που δεν κατανοούν πως με κάθε κίνηση τους, απλώς επιδεινώνουν τη θέση τους. Η σημερινή «αποκάλυψη» που πλέον την παραδέχονται και τα δικά του ΜΜΕ, πως ο Σαββίδης περιφερόταν στον διάδρομο των αποδυτηρίων, έστω και αν δεν ενόχλησε τον Κομίνη, θεωρώ πως θ’ αποτελέσει και την ταφόπλακα που βάζουν οι ίδιοι στην ομάδα τους.

«Η ΑΕΚ ενημερώθηκε ότι έφυγε ο Σαββίδης, γράφτηκε σε όλα τα site» είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του ο Μάκης Γκαγκάτσης. Σήμερα μαθαίνουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης, ακόμα και αν δεχτούμε πως δεν ήρθε σε καμία επαφή Κομίνη, περιφερόταν στα αποδυτήρια. Μιας που μιλάμε για ανατροπές (ή κωλοτούμπες πείτε όπως θέλετε), η σημερινή ήταν ακόμα μία.

Ο άνθρωπος που έχει μπει λίγο νωρίτερα στο γήπεδο με το όπλο σε κοινή θέα και υπάρχουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως το έχουν αντιληφθεί παίκτες και των δύο ομάδων, δεν είχε φύγει τελικά τόσο σύντομα, όσο θα ήθελαν να πιστεύουμε. Σήμερα μάθαμε πως περιφερόταν από το υλικό των καμερών του γηπέδου της Τούμπας, στο διάδρομο. Αυτό έχει μια… όπως και να το κάνεις… διαφορά, από την εντύπωση πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έφυγε άμεσα, μετά την εισβολή του στο τερέν. Κάπου εδώ νομίζω πως τελειώνει και κάθε συζήτηση.

Ρεαλιστικά με βάση την απόφαση της ECA να διαγράψει άμεσα από τα μητρώα της τον ΠΑΟΚ, ένας λογικός νους, παίρνει μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει από τα αρμόδια διεθνή ποδοσφαιρικά όργανα. Εντός τειχών θα γίνει προσπάθεια να μην φτάσει το πράγμα στα άκρα με υποβιβασμούς και τα ρέστα και να περιοριστεί το πράγμα σε αφαιρέσεις βαθμών και κεκλεισμένων, αλλά τα πράγματα από τους διεθνείς φορείς δεν θα είναι τόσο εύκολα για τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και αν εντός συνόρων... ξαναμιλήσουν οι μουγγοί, όπως στην περίπτωση του ξημερώματος της παραμονής του αγώνα, αυτή τη φορά το πράγμα ξέφυγε πολύ πέρα από την ελληνική πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ πως στην ΑΕΚ, πλήρωσαν τζάμπα λεφτά για νομική εκπροσώπηση σε αυτή την περίπτωση. Το επιτελείο του ΠΑΟΚ που θα παίρνει σίγουρα ένα σκασμό λεφτά τα κατάφερε τόσο καλά, που δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε κάποιος που θα ήταν εχθρός τους.

Ελπίζω αυτή τη φορά, μετά την τόσο ενδελεχή εξέταση και αφού όλες οι παράμετροι που έβαλε στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ ώστε να εξεταστούν, έγιναν δεκτοί από τον δικαστή, να μην εξαναγκάσουν τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων σε νέα «κωλοτούμπα», αφού ήδη έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια και για τον κ. Καποδίστρια και για τον τρόπο που εξελίχθηκε η διαδικασία. Χορτάσαμε ήδη μπόλικες αφού μετά τα «δικός μας ο Γραμμένος», «εμείς ή κανείς» και «δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα», μόλις ήρθαν οι δύο «αυτοκτονίες» στην Τούμπα αρχίσαμε το τροπάριο για την Αθήνα, το κατεστημένο και το ΠΟΚ.

ΥΓ: Πάντως για να δώσω κι ένα δίκιο στους ανθρώπους που εξοργίζονται με τα καμώματα της ΝΔ εναντίον του ΠΑΟΚ, είδα την ανάρτηση της δεσποινίδος Παπαγγελή σήμερα, για το πώς γίνεται να διαγραφείς από ένα κόμμα, όταν είσαι επί χρόνια ανενεργός. Ειλικρινά...προβληματίζομαι σε τέτοιο σημείο που αναρωτιέμαι αν μπορούν να διαγράψουν κι εμένα που ήμουν εγγεγραμμένος πριν από 30 χρόνια στη νεολαία του κόμματος που ήταν κάποτε δεξιό. Με τέτοιες...επιτυχίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, πώς να μην αμφιβάλλει ο Σαββίδης πως μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x